öncelikle çok sevindim bebişinde çıkmamasına. allahım herkese sağlık versin. en ufak sağlık sıkıntısı bilr insanın hayatta nelerin önemli olduğuna dair düşünmesine yol açıyor.
benim aşimin gluten alerjisi olduğu ortaya çıktı demiştim. kızımı rutin kontrole götürüdüm sonrasında. normal bir kan tahlili yaptı doktor. durumu izah ettiğimde, azranın çoktan ev yemekleri yemeye başlaması nedeniyle dediki; eğer böyle bir alerji olsaydı reaksiyon verirdi. gelişim geriliği de bu reaksiyonlardan sadece biri tabi (seninki kilo almadığı için doktor bu olasılığı düşünmüştür muhakkak) şimdilik ekstra bir incelemeye gerek duymadı. gerçektende alerjiye yönelik hiçbir belirti yok. yalnız insanın ilk duyduğunda amaann alt tarafı rejim yapılacak dediği bu alerji pek lanet bişi. Allah tabi beterinden korusun ama şimdi goncam için özel makarna, şehriye vs. alıyoruz. ayrı bir unu var ve onunla ekmek yapabilmek için ekmek yapma makinesi aldım. bide biricik goncam pirinç pilavı kilo aldırıyo diye bulgur pilavı yaptırırdı bana. meğer bulgur mahvediyomuş ince bağırsağını. pirinç ve mısır yiyebiliyo o gruptan. gerçekten zor. çocuklar için de ayrı zor tabi. çünkü markette satılan hemen hemen her şeyde yapıştırıcı madde olarak var gluten. çıkmamasına çook sevindim hakikatenç inşallah benim kuzumda birden belirti vermez. ama benim hep aklımda olacak bu olasılık. sevgiyle kalın.