1 Hafta Oldu Gideli ...

solkolum

08-07-2012 ß ♥ ß
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
464
0
46
İstanbul
Daha önceki ''Ablam bizi bitirdi'' adlı konumu okuyanlar beni anlayacaklardır...
Yılbaşından sonraki ilk 2 hafta falan düzelme olmuştu sonraki yaşadıklarımı yazmak için öyle üşendim ki konuşmak bile istemedim kimseyle şimdi anca yazabiliyorum yeni olanları bunları yazmamın sebebi ne ve bana ne kazandırır bilmem ama yazıyorum işte...
Geçtiğimiz hafta pazar günü ablam arkadaşlarıyla olacağını söyledi en geç gece saat 01:00 de evde olurum dedi gitti...Saat 03:00 oldu ses yok Annemle meraklandık aradık sarhoş olduğu her halinden belliydi annem eve gelmesini söyledi ablam da '' Bıktım sizden 30 yaşıma geldim hala karışıyorsunuz yarın eşyalarımı toplayıp gideceğim '' dedi...Ertesi gün yani pazartesi günü öğlen saatlerinde geldi anneme açıklama yapmaya çalıştı...Kuzenimle birlikte olduğunu söyledi kuzenimi arayıp sordum evet benimleydi dedi ama idare ettiği çok belli oluyordu inanmadım...Neticede yalan söylediğini ve o adamla birlikte olduğunu öğrendik...Annem ablamın o adamı aradı ''gece seninle birlikte olduğunu biliyorum yalancılar ikinizden de bıktım neden bunları yaşatıyorsunuz bana'' vs...bağırdı...Ablam da annemin elinden telefonu alırken anneme vurdu ben bunu görünce ablama saldırdım anneme nasıl vurursun diye ve orada yıkıma uğradım neden mi ? Ablam ''Dur vurma ben hamileyim'' dedi...Annem ve ben yıkılmıştık ölmek istedim inanın ölmeyi istedim...Dondum kaldım sonra annem ablamı kovmuş ablam eşyalarını toplayıp gitmiş ben hatırlamıyorum çünkü gerçekten donmuşum ve sonra hastaneye kaldırıldım...
Dün ablamın doğum günüydü ve bugün gideli 1 hafta oldu...Nerede ne yapıyor bilmiyoruz...Kuzenlerim arıyormuş çalışıyorum ben ev tutacağım çok mutluyum bir daha o eve asla dönmem benim ailem yok diyormuş...
Bunların hiç birini hak etmeyen melek Annemin düştüğü duruma mı üzüleyim?
Sabahın en erken saatinde para kazanmak için her şeyden bir haber yaşayan ağabeyi mi üzüleyim?
Hayırsız bir babaya sahip olduğuma mı üzüleyim?
Düğün tarihime çok az kalan kendime mi üzüleyim?

anneye el kaldırmak ne demek anne olunca anlar anyayı konyayı rabbim ne verirse hayırlısını versin işte hayat, hepimiz bi şekilde bazı şeylerle sınava tabii tutuluyoruz sen canını sıkma üzme kendini inan yer gök dua dua et kalpten inşallah her şey daha iyi olur canım.

konuyu okudum atsan atılmaz satsan satılmaz abla sonuçta
ama ne hali varsa görsün diyeceğim
çocuğa yazık karnındaki o günahsız yavruya onun suçu günahı ne
okadar düşünsen zarten hamile kalmazdın :20:
sennde annene ve sana sabır diliyorum cnaım Allah yar ve yardımcınız olsun
kimseye böyle evlat vermesin

Kızlar dayanamıyorum artık inanın psikolojim alt üst olmuş durumda hiç iyi değilim 1 haftada 5 kilo kaybına uğradım...
En kötüsü hepsine nişanlım şahit oluyor...
El oğlu belli mi olur ilerde yaşayacaklarımın korkusu (inşallah yaşatmaz rabbim) şimdiden sardı beni...

Böyle bir durumda ne denir ki. :26: Gerçekten çok üzüldüm, diğer konunuda hatırlıyorum canım Allah hepinize sabır ve kolaylık versin. Bundan sonra olaylar nasıl seyreder tahmin etmek zor ama annen o günden sonra ablan hakkında bir şey söyledi mi? :26:

çok gitmez kucağında bebesiyle gelir canım o zaman anlar kıymetinizi şimdi ne deseniz boş yaşayacaklarını yaşayıp boyunun ölçüsünü alması lazım ne derler bir musibet bin nasihatten iyidir diye neyse yinede inşallah mutlu olur ne diyelim

Böyle bir durumda ne denir ki. :26: Gerçekten çok üzüldüm, diğer konunuda hatırlıyorum canım Allah hepinize sabır ve kolaylık versin. Bundan sonra olaylar nasıl seyreder tahmin etmek zor ama annen o günden sonra ablan hakkında bir şey söyledi mi? :26:

Ablam hakkında sürekli konuşuyoruz evde konuşmaz olur muyuz ?
Onu görmek istemiiyorum ne hali varsa görsün dese de o onun çocuğu ne kadar içten söyleyebilir?
Mesela bende öyle diyorum ama o benim ablam kardeşim herşey dilde ama yürek onu söylemiyor...

Ablam hakkında sürekli konuşuyoruz evde konuşmaz olur muyuz ?
Onu görmek istemiiyorum ne hali varsa görsün dese de o onun çocuğu ne kadar içten söyleyebilir?
Mesela bende öyle diyorum ama o benim ablam kardeşim herşey dilde ama yürek onu söylemiyor...

Ablaniz sizi kirmakla hata etmis. Ama insandir hata yapar iyi bir aile birbirine ne olursa olsun kenetlenmis en buyuk hatada dahi birbirini destekleyen ailedir.

Uzulsenizde o yolunu secmis ustune gitmeyin. Elbet heleki anne olsun size gelecektir. Suan guclu gorunsede size cok ihtiyaci var aslinda heleki bu ihtiyac gun ve gun cogalacak.

Siz evliliginize odaklanin. Nisanlinizda sahit olmussa olmus ne yapalim. Siz aile olacaksiniz. Onungorevi size moral vermek.

Ablaniz sizi kirmakla hata etmis. Ama insandir hata yapar iyi bir aile birbirine ne olursa olsun kenetlenmis en buyuk hatada dahi birbirini destekleyen ailedir.

Uzulsenizde o yolunu secmis ustune gitmeyin. Elbet heleki anne olsun size gelecektir. Suan guclu gorunsede size cok ihtiyaci var aslinda heleki bu ihtiyac gun ve gun cogalacak.

Siz evliliginize odaklanin. Nisanlinizda sahit olmussa olmus ne yapalim. Siz aile olacaksiniz. Onungorevi size moral vermek.

Ihtıyacı vardır elbette ama dedıgın gıbı guclu gorunmeye calısıyor bıze bunları neden yasatıyor anlamıyorum aklımdan bır an cıkmıyor...
Yemek yıyorum acaba ablam yedı mı dıyorum...Banyo yapıyorum acaba ablam banyo yaptı mı dıyorum...Yataga gırıyorum acaba ablam nerede yatıyor dıyorum...
Nısanlım sagolsun cok olgun ve anlayıslı bırısı sureklı duzelır kafana takma dıyor ama ıste kardesım ne yapayım ıster ıstemez kafana takıyorsun ...

ablan 30 yaşına geldiğini böyle mi idrak etmiş yazık.. hamile haliyle nereye kadar çalışabilecek ki bakalım o adam bakıcak mı ona? zaten öyle bi niyeti olsa ablanı böyle bi duruma düşürüp size de bunları yaşatmazlardı diye düşünüyorum. ablan kendi hayatına bakıyo sende kendi hayatını düşün biraz. ablan kürkçü dükkanına geri döner merak etme..

Allah, ablanızın gönül gözünü açsın dilerim...

ablanız temmuz 2011 de açtığınız konuda hamileydi
aldırdı
yine mi hamile
korunma diye bir şeyden haberi yok mu acaba?

Son düzenleme:
Kızlar cok kotuyum davranıslarım degıstı resmen farkında olmadan ınsanları cok kırıyorum,hafızam asırı derecede gucsuz olmaya basladı ve kalbımde cok cok hızlı ara ara gelen carpıntı....
Anneme cok uzuluyorum kuzenım ablamı aradı telefonda ablam cok mutlu huzurlu oldugunu ev tutacagını soylemıs bunları duydukca daha da kotu oluyorum...
Ablamla aynı odada kalıyorduk yataklarımız yan yana onun yatagını bos gordukce uzuntum kat kat artıyor ama bunların yanı sıra cok sakınım bu benı daha cok korkutuyor sankı farkında olmadan herseyı ıcıme atıyorum...Bu bana zarar verecek bılıyorum...

Back
X