1 hafta önce betahcg 0.5 adetim 2 gün gecti 2.0 şuanda

Kadertnnn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2021
83
27
3
Merhaba arkadaslar geçen ayımda kimyasal gebelik geçirdim 10.59 adet kanamamla düstü bu ay 17 sinde test yaptim 0.5 cikti adetim 2 gün gecikti saglık ocagında kan testi verdim 26 sında 2.0 cıktı doktor cikmazsa bile 2 gün sonra tekrardan yapacagız dedi basına boyle bisey gelen var mi hamile olan lutfen yardımcı olun adetim bugunle 3. Gün ve sol kasıgımda sinek ısırıgı gibi acı oluyor adet olacakmısım gibi histe yok olacak olsam adetimden herzaman 2 gun once ishal oluyorum suandada kabızım

Merhaba arkadaslar geçen ayımda kimyasal gebelik geçirdim 10.59 adet kanamamla düstü bu ay 17 sinde test yaptim 0.5 cikti adetim 2 gün gecikti saglık ocagında kan testi verdim 26 sında 2.0 cıktı doktor cikmazsa bile 2 gün sonra tekrardan yapacagız dedi basına boyle bisey gelen var mi hamile olan lutfen yardımcı olun adetim bugunle 3. Gün ve sol kasıgımda sinek ısırıgı gibi acı oluyor adet olacakmısım gibi histe yok olacak olsam adetimden herzaman 2 gun once ishal oluyorum suandada kabızım
Hamilemisiniz acaba ogrendiniz mi ?

Benımde adetıme 19 gun var 1 çıktı oysa hep 01 vs çıkar anlamadım daha adetımede çok var gebelık dısnda betahcg kaç ckıyordu

Bende kan testi yaptim ama 2.30 cikti bende 13. Gun bugun gecikme beklemedeyim
Bende gebelik bekliyorum. Acaba gecikirse kaçıncı gün kan testi veriyim ? Ve kaç çıkması gerekir en az. İlk gebeliğim olucak olursa eğer. Hiç bilmiyorum. Adetime dört gün var bu arada. Beklemedeyim

Back
X