1 hafta önce doğum yaptım stresten sütüm iyice azaldı ne yapmalıyım

Damlaasasasaa

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
8
1
16
31
Merhaba. 1 hafta önce doğum yaptım ilk 2 gün sütüm çok az geldi sonra düzeldi. Bebeğim yoğun bakımda olduğu için emziremiyorum. 3 saatte bir sağıp hastaneye götürüyorum. Ancak 2 gün önce bebeğim riskli bir kalp ameliyatı oldu sanırım çok stres yaptığım için sütüm kesildi. Tekrar sürümün gelmesi için neler yapabilirim.

Dut kurusu ye bol su ic bol bol uyumaya calis dinlen sıcak bir duşa gir goguslerini sıcak tut komposto falan iç aşure çok süt yapıyormuş onu duydum aşure falan yiyebilirsen ye sağmak için elektrikli pompa mi kullaniyorsun onlar daha iyi getiriyor çünkü . Rabbim bebegini sana bağışlasın sağ salim alın yanınıza inşallah

Günde 2 kere sıcak duş alıyorum komposto ve aşurede yedim fazlasıyla. Pompamda elektrikli ama hala küçük bir biberonun yarısı bile dolmuyor. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ayrıca

Günde 2 kere sıcak duş alıyorum komposto ve aşurede yedim fazlasıyla. Pompamda elektrikli ama hala küçük bir biberonun yarısı bile dolmuyor. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ayrıca
Çok geçmiş olsun bebeğinize en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah. O çıkan süt bebeğinize fazzlasıylaa yeter fazla bile gelir tek öğün için. Az diye düşünüp stres yaparsanız o zaman daha kötü. Uyumak ve kendinizi üzmemek en etkili yöntem. Elle sağım yorucudur ama daha fazla sağılır özellikle öne eğilip göğüsler yere sarkık dururken. Sütü beyin üretir kötü şeyler düşünemyin.

Bestlak damla için mutlaka. Düzenli sağım yapın sütünüz artar daha çok yeni. Rabbim şifa versin inşallah.

Teşekkür ederim. Elle sağımda deneyeceğim mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…