Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle biliyorum işte .. ilk beta 1.89 ikinci beta 53.49 buda sonuncusu . Hatta doktora da sordum devlete gittim , 6000 leri Gorcek ozaman kese görülecek dediTesti yaptırdıktan sonra 2 günde bir 2 katına çıkmış olması gerekiyor. testi yaptırdığınız günü siz biliyorsunuz hesaplayabilirsiniz ama güzel artış görünüyor 2-3 güne kese ultrasonda görünebilir.
ilk hangi gün verdiniz ğünü yazın %60 artması gerek hesaplyım hemen:)
Bu çocukta resmen buldumcuk oldum2000 de falan vajinal ultrasonda görünüyor. Zayifsaniz belki karından da görünebilir. Ama kese dolu mu ? Yada kalp atışı var mı diye 6000 de falan çağırmışlardir. Çok sık gitmekte yıpratıyor.piskolojik olarak
Ben 40 küsürle öğrendim. Toplam 5 kan testi verdim ilerlemeyi görmek için 4.teste kese göründü. 1 hafta sonra kalp atışı için gittim.
5. Tamamen meraktan yaptırdım![]()
Seni bilmem ben 9 sene sonra buldumBu çocukta resmen buldumcuk oldumgormemisin bı çocuğu olmuş tutmuş bitarafini koparmış bizimkide o hesap
![]()
Seni bilmem ben 9 sene sonra buldumafiyetle
Oy maşallahSeni bilmem ben 9 sene sonra buldum![]()
keseyi görseniz ne olur? Bekleyin sabredin biraz. Kalp atışı duyulacağı zaman görün.Bende öyle biliyorum işte .. ilk beta 1.89 ikinci beta 53.49 buda sonuncusu . Hatta doktora da sordum devlete gittim , 6000 leri Gorcek ozaman kese görülecek dediyuh dedim .. heryer basbas bagriyo 1000 ile 3000 arası gibilerinden ..
Eşim tutturdu ikiz de ikiz . Yav yok diyorum bizde yok sizde yok nasi olcak olur diyogayet güzel artmış canım hayırlı olsun
Yok tatlım ben beklemem ..keseyi görseniz ne olur? Bekleyin sabredin biraz. Kalp atışı duyulacağı zaman görün.
Yahu bizde yok zaten onlarda da yok tamamen mucize gibi bişey .İkizlik bir artış olmamış ama Allah bilir.
İlk 2 gün testimiz de bende bı acaba ikiz mi dedim ama sonra ilerleme normal
normal artmış canım abartı bi yükseklik yok, betayla çoğul gebeliğn iliğisi yok demişti doktorum kesede belli olur artık:)Eşim tutturdu ikiz de ikiz . Yav yok diyorum bizde yok sizde yok nasi olcak olur diyo![]()
![]()
Yapcak bişey yok sağlıklı olsunda tekiz ikiz farketmeznormal artmış canım abartı bi yükseklik yok, betayla çoğul gebeliğn iliğisi yok demişti doktorum kesede belli olur artık:)
aynen canım hiç fark etmezi sağlıcakla gelsinler:)Yapcak bişey yok sağlıklı olsunda tekiz ikiz farketmez![]()
Adet gecikmenizden kac gün sonra bu 1302 değerini gördünüz?Kizlar bir hafta önce beta hcg 53 . 59 du tam bir hafta sonra dün gece tahlilde 1302 çıktı değer sizce nasıl ?