• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftada 11 kilo verdim !!!

balpetegim33

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
5
1
6
İçel Mersin
Mrb arkadaslar 63 kiloydum 1 65 boyundayim ve gobek bolgemde asiri yaglanma vardi kat kat duruyordu birden hirs yapip netten maurers isimli hapi satin aldim ve kesinlikle bsey yiyemedim 1 hafta boyunca sadece su sigarayla yasadim gece uyumadan 1 tatli kasigi pul biber yiyip sabah uyanir uyanmaz sekersiz turk kahvesi ictim bazal metabolizmam cok asiri calisti sanirm istedigmdende fazla verdim gobek falan kalmadi ama asiri derecede etim yumusadi ozellikle kalca ve ust baldirimin ic taraflari cok canimi sikiyo bu durum verdigme verecegime pisman oldum hizli kilo vermenin saglikli olmadigini biliyorm ama bi derece etkilenecegmi hic dusunmedim :( krem ilac herhangi bisey onerirmisiniz bana etimi sikilastirmam icin :(

arkadaşlar o ilaca dikkat bi ara 1 hafta bende kullandım mide ağrısı kalp çarpıntısı sinir stres görme bozukluğu baş dönmesi daha neler neler hastanelik oluyodum en son aşırı kötü ediyor sakınnnnnn:45::45::45::45:

Back
X