1 haftada 6 kg verdim?

avrupayakasiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2018
620
48
98
26
Fazla kilom olduğu için 2 haftada 6 kg verdim ama 15 kilo daha vermem gerek.Diyetisyenim sabah kahvaltıma badem kuruyemiş ekledi akşama ya et ya sebze yicekmişim.Ama ben iki haftadır omlet tavuk sebze yiyerek aç kalarak verdim.Verdiği liste ketojenikmiş.Bol peynir verdi yumurta yerine.Böyle kilo verilir mi?

5 gündür 86yım ketojenik diyet verdi ama bwn az yemeye alışkınım o yüzden korkuyorum
bence sporla, hareketle destekleyin. ama zaten diyetisyenler testler vs yaparak vücudunuzun ihtiyaclarına göre bir diyet uyguluyor. aç kalarak vermek çok mantıklı gelmiyor bana. bol hareket, yeterli ve sağlıklı besin önemli olan

Merhaba ne durumdasınız bana da çok ağır zor diyetler verdi kendisi online olarak almıştım yardım yarm bıraktım şimdi listesi evde yine kendim uygulamak istiyorum

Fazla kilom olduğu için 2 haftada 6 kg verdim ama 15 kilo daha vermem gerek.Diyetisyenim sabah kahvaltıma badem kuruyemiş ekledi akşama ya et ya sebze yicekmişim.Ama ben iki haftadır omlet tavuk sebze yiyerek aç kalarak verdim.Verdiği liste ketojenikmiş.Bol peynir verdi yumurta yerine.Böyle kilo verilir mi?
Ketojenik diyette yumurta yerine peynir demesi ilginç.

Diyetisyenin sözünden çıkma

Back
X