Dr.a sor canım zaten çok yüksek çıkmış artık baktırma git keseyi görsün dr.
gün aşırı bi değer olmadığı ve 1 hafta sonra baktırdığın için Dr.a sor dedim yoksa bende ebeyim ama bir haftalık sonuç nasıl değerlendirilir bilemiyorumDoktor tatmin edici bir şey söylemedi o yüzden buraya yazdım hiç bir şey görünmüyor dedi ama değerim bu çıktı. Çıkan sonucu da göstermedim sinirlendim çıktım haftaya tekrar başka bir doktora gidene kadar sizden bilgi almak istedim yoksa evet doktora sor güzel bir cevap :)
gün aşırı bi değer olmadığı ve 1 hafta sonra baktırdığın için Dr.a sor dedim yoksa bende ebeyim ama bir haftalık sonuç nasıl değerlendirilir bilemiyorum
Sen ne zaman gttn doktor A?Doktor beden olumsuz konuştu göremiyorum dedi anlamadım zaten başından atar gibi sen git kan ver görünmüyor hiç bi şey dedi sadece rahim kalınlığı 11 mm dedi o kadar. İçime kuşku düştü
Sen ne zaman gttn doktor A?
Peki dün vajinal mı baktı karından mı cnm?Adetim bir hafta geçtiğinde yani dün gittim
Peki dün vajinal mı baktı karından mı cnm?
Canım bu gibi hassas konularda yanlış bişi sölemek istemem, umutlandrmış olmayım ama vajinal baksaydı görürdü keseyi zaten.. Yok hiç acımıyo ondan korkma.. Bi baska doktor A gtsen keşke bnm de karndan görünmedi vajinal gördü şimdi 14. Haftadayım. Ayrıca vajinal bakıp gördüğünde 1026 idi betamYok göbekten baktı vajinalden nasıl bakıyor acıyor mu?
Canım bu gibi hassas konularda yanlış bişi sölemek istemem, umutlandrmış olmayım ama vajinal baksaydı görürdü keseyi zaten.. Yok hiç acımıyo ondan korkma.. Bi baska doktor A gtsen keşke bnm de karndan görünmedi vajinal gördü şimdi 14. Haftadayım. Ayrıca vajinal bakıp gördüğünde 1026 idi betam
Daha ne olsun bnce değerin güzel cnm. İçini ferah tut. Ben sat ıma göte 6+3 deyken kalbini duymuştum Allah sana da nasip etsin inşallah canım keza isteyen tüm kadınlara inşallah güzel haberlerini paylaş bizimleDevlette genelde göbekten bakıyor sanırım o yüzden söylemedi öyle bir ihtimalin olduğunu. Ben yine de garanti olsun diye haftaya başka doktora gidicem hem bir hafta daha geçerse büyümüş olur iyice ve net görünür diye düşünüyorum. Çok da acele edip görmeye çalışmıyorum sadece değer normal mi adetimden bir hafta geçti onu merak ettim
Daha ne olsun bnce değerin güzel cnm. İçini ferah tut. Ben sat ıma göte 6+3 deyken kalbini duymuştum Allah sana da nasip etsin inşallah canım keza isteyen tüm kadınlara inşallah güzel haberlerini paylaş bizimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?