1 Haftadan Az Kaldı Yardımm kızlaaarrr

red.arrow

☼ rainbow ♬ ♪ ♩ ♬
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
200
45
53
Konuyu doğru yere açmışımdır umarım hanımlar yaa biraz da aciliyeti var :1: Aradım taradım internette bulamadım. Bulamadığım şeye gelince, söz, nişan mendillerinin yada şekerlerinin üzerine hani isimler ve tarih yazılıyor ya zımbalanıyor sonra heh işte ben onu nerede nasıl hazırlıyacam yaklaşık 60 tane küçük çıktı alıp mendillere zımbalamam lazım ama nasıl hazırlayacagımı bır turlu bulamıyorum :26: yardımlarınızı bekliyorummm :54:

Konuyu doğru yere açmışımdır umarım hanımlar yaa biraz da aciliyeti var :1: Aradım taradım internette bulamadım. Bulamadığım şeye gelince, söz, nişan mendillerinin yada şekerlerinin üzerine hani isimler ve tarih yazılıyor ya zımbalanıyor sonra heh işte ben onu nerede nasıl hazırlıyacam yaklaşık 60 tane küçük çıktı alıp mendillere zımbalamam lazım ama nasıl hazırlayacagımı bır turlu bulamıyorum :26: yardımlarınızı bekliyorummm :54:

Bi fotografciya gitsen onlar sana hazirlayip cikartirlar diye disunuyorum

örnek göstersene belki yardımımız dokunur... boyut olarak mı küçük çıktı.

Kırtasiye, fotografçı, matbaa, internet kafe...bu gibi yerlerde bulabilirsin en kötü ihtimalle fırsatın varsa kendinde çıkartabilirsin

excel de hazırlayıp A4 kağıdına bastır sonrada kesersin

cevaplar için Teşekkürler kızlar vee evet excel aklıma gelmemişti bir deneyim yapamazsam matbaa yada fotografcı falan gıdıp bı danısayım sorayım. alınacak o kadar cok sey var kı daha kafayı yıceem :52:

Back
X