1 haftalık cinsel birliktelikten sonra aramamak

benil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
1.858
286
648
41
Ankara
hanımlar herkese merhaba kızkardeşim geçen gün ağlayarak beni aradı ve uzun uzun konuştuk haberim olmayan bir sürü şey olmuş. kız kardeşim evli 34 yaşında bir de oğlu var ancak eşiyle arası yok boşanmaya karar vermişlerdi ama çocuğun lise giriş sınavları vs var ergenlik te bi de travma yaşamasın diye resmen bitirmediler ama boşanmış gibi aynı evde sırf çocuk için yaşamaya devam ettiler.
durum böyleyken kız kardeşim bi dr ile tanışıyor adam önce çocuğu olmadığını 35 yaşında olduğunu falan söylüyor sonra tanıştıkça 2 çocuğu olduğu 43 yaşında olduğunu öğreniyor ama yalan söyledin diye ayrılmak isterken adam diller döküyor ikna ediyor derken ilişki ilerledikçe adam yanına çağırıyor 6 ay içinde evlenelim gibi ni sürü vaatlerde bulunuyor bir hafta birlikte oluyorlar tatile çıkıyorlar falan ve kardeşim dönünce adam aramayı sormayı pat diye kesiyor tlf silip engellemiyor ama aramıyor sormuyor mesaj dahi atmıyor. kardeşim çok üzgün nasıl yol gösterebilirim akıl verin lütfen

yani evlilikleri bitti aslında işin o kısmı değil sorun olan resmi olarak ta boşanabilirler her an sadece çocuğun sınavını beklediler konumuz zaten bitmiş olan evliliğ sorgulamak değil sadec e yaşadığı bu durumda ne yapmak lazım nasıl yönlendirmeli onu soruyorum

öyle mıdır gerçekten peki bunca ikna çabasına evlilik tekliflerine yüzüjlere falan ne gerek var di ki

Kardeşinizin yaptığını kocası yapmış olsaydı burada hakaretler ederek adamı süründürme planları yapıyor olurdunuz.
Gelmiş pişkin pişkin adam aramıyor ne yapsın diyorsunuz pes valla.
RESMI OLARAK BOSANMADIYSA ALDATMISTIR NOKTA.

hanımlar herkese merhaba kızkardeşim geçen gün ağlayarak beni aradı ve uzun uzun konuştuk haberim olmayan bir sürü şey olmuş. kız kardeşim evli 34 yaşında bir de oğlu var ancak eşiyle arası yok boşanmaya karar vermişlerdi ama çocuğun lise giriş sınavları vs var ergenlik te bi de travma yaşamasın diye resmen bitirmediler ama boşanmış gibi aynı evde sırf çocuk için yaşamaya devam ettiler.
durum böyleyken kız kardeşim bi dr ile tanışıyor adam önce çocuğu olmadığını 35 yaşında olduğunu falan söylüyor sonra tanıştıkça 2 çocuğu olduğu 43 yaşında olduğunu öğreniyor ama yalan söyledin diye ayrılmak isterken adam diller döküyor ikna ediyor derken ilişki ilerledikçe adam yanına çağırıyor 6 ay içinde evlenelim gibi ni sürü vaatlerde bulunuyor bir hafta birlikte oluyorlar tatile çıkıyorlar falan ve kardeşim dönünce adam aramayı sormayı pat diye kesiyor tlf silip engellemiyor ama aramıyor sormuyor mesaj dahi atmıyor. kardeşim çok üzgün nasıl yol gösterebilirim akıl verin lütfen
Kardeşinn daha resmî olarak boşanmadan böyle bir şey yapması çok kötü olmuş ayriyetten boşanma nedeninde o haklı bile olsa suan aldattığı için haksız duruma düşebilir

Yargılamak yerine anlamayı tercih ediyorum kardeşiniz ilg ve şevkat aramış fakat erkek ise cinsellik tutku.muhtemelen beyfendi evli .bu sebeble ietişimi koparmış.
Malesef kardeşiniz için üzülsekte bir an önce kendisini toparlaması için yanında olmanızı tavsiye ederim
değersizlik duygusu hissediyor olsa gerek .gelmiş geçmiş olun Allah iyilerle karşılaştırsın yaşamayan bü tür olayla sınanmış belliki bu da bir der bir imtihan .

Her ne olursa olsun hâlâ resmi olarak evliler ve bu yaptığı hiç doğru değil. Ayrıca eşi böyle bir durum olduğunu öğrenir ve ispat ederse mahkeme yok aslında bir ayrı gibiydik falan dinlemez kardeşin kocası aldatan durumunda olur ve bu durum da onun gayet aleyhine olur

O kişi kardeşinizin duygusal boşluğundan faydalanmış resmen , hayır çıkmaz ondan...!!!

Bunu yapan erkek olsaydı adamın anasından girilir bacısından çıkılırdı.
Yapan kadın olduğundan "omo o oyrolcookk" diye bahaneler üretiliyor.

Aldatan erkeğe tepki neyse , kardeşinize de aynı tepkiler.
Aldatan erkek ne kadar küfür hakediyorsa kardeşinizde aynı derece hakediyor.

Gelelim konuya; adam alacağını almış.
Özel ve güzel davranmasının sebebi de, hedefe giden her yol mübahtır.

Kardesinizi anliyorum. Evliligi mutsuz oldugu icin ilgi ve alakaya kanip o beyfendi ile birseyler yasamis. Evli bir erkekle birseyler yasamak her zaman risktir. Sizinle gönül eglendirip cinsel anlamda birlikte olduktan sonra birakacagi buyuk olasiktir. Bu tür erkekler eslerinden vazgecmiyorlar. Gönül eglendirmek istiyorlar sadece. Kardesiniz bu adami unutup önüne bakmasi gerekiyor. Su an icerisinde bulundugu evliligi de terapi ile iyilestirmeye calisabilir. Son nokta olarak bosanip kendisine yeni bir hayat kurmasi en sagliklisi olacaktir diye düsünüyorum. Iyi sanslar!

Back
X