1 kalp atımı durması 7 kimyasal 2 dış gebelik tüp bebek merkez yardım

yasby

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
414
79
298
Eskisehir
kızlar yaşım 36 amh 0.3, 2 başarısız aşılama ve tüp bebek tedavim var yukarıda toplamda 10 hamilelik bu tedavilerden sonra oldu eskişehirde yaşıyorum şişli memorial ile 3. denememi yapmak istiyorum doktor önerisi olan varmı yada benzer öyküleri olan merkez önerisi olan

Yaşım 36 8 denemem var.
2 kımyasal
1 düşük
4 negatif tedavılerım var.
Son Tedavımde doktorumun bilgi ve becerisi ilaç yönetimini iyi yapmasıyla 1 kızım oldu.

Yaşım 36 8 denemem var.
2 kımyasal
1 düşük
4 negatif tedavılerım var.
Son Tedavımde doktorumun bilgi ve becerisi ilaç yönetimini iyi yapmasıyla 1 kızım oldu.
Merhaba doktorunuz kimdi acaba nasıl bir protokol uygulandı

Merhaba doktorunuz kimdi acaba nasıl bir protokol uygulandı
Doktorum Tolga Ecemiş
Onceklıkle genetık bakıldı. Bütün kromozomlar incelendi.
Embrıyo yapıştırma uygulandı
Prograf adında ilaç kullandım. Bağışıklık için.

Doktorum Tolga Ecemiş
Onceklıkle genetık bakıldı. Bütün kromozomlar incelendi.
Embrıyo yapıştırma uygulandı
Prograf adında ilaç kullandım. Bağışıklık için.
Tüm pgt çeşitleri yapıldı öyleyse değil mi. Çok maliyetli olmuştur. Umarım benim için gerek kalmaz. Sema kahraman ve emre karatekelioğlu vardı aklımda benimde ama araştırıyorum

Tüm pgt çeşitleri yapıldı öyleyse değil mi. Çok maliyetli olmuştur. Umarım benim için gerek kalmaz. Sema kahraman ve emre karatekelioğlu vardı aklımda benimde ama araştırıyorum
Tolga hocayı da araştırmanızı öneririm. Küçük bir tavsiye.
Evet büyün kromozomları inceldi. 2024 Mayıs da 350 dolar ödemiştim embriyo başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…