• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Kasim'dan Yilbasina kadar SoN 8 kilo :)

Bugun istahsizim.:nazar: Nazar mi degdi ne. :KK70:
Bir latte + bir sandwich yumurtali ve yesil sebzeli (bilmem neyli.) Hazir almistim da. Ne yedigimi bilmeden yiyorum. :KK70:

Bir cup hazir corba + bir latte.
Aksama ne yiyecegime daha karar vermedim. Pizza dan donere her sey olabilir. :KK70:

Hala istahsizim. Arada biraz badem yedim ve ayran ictim. Sonra da balik yemeyi dusunuyorum. Bugunluk bu kadar. :KK51:

Jillian ne arkadaslar.ben 84 KG dan 66.400 E 1 SENDE düştüm. 55 kilo olmam lazım yıl başına. Ama durdu kilo vermem. Tavsiyelerinizie Mrk ediyorum.

Bende yil basina kadar 8 kilo vermk istiyorum 73.700 kiloyum malesef

Haftada neredeyse bir kilo yani Yani gunde 1000 kalori fazladan harcasan (500 kalori yemeginden kis+500 kalori de spor , yuruyus.). Ulasilamaz bir rakam degil. :)
Balığı çok seviyorsun galiba:KK69:

Tavuk yemiyorum. Eti de soyle boyle uyarsa. Buranin baliklari Turkiye deki gibi degil. Ekmeksiz yenebilir. Balik iyidir ama burada yazdigimda gercekten hep balik yiyormusum gibi durmus. :KK48:

Jillian ne arkadaslar.ben 84 KG dan 66.400 E 1 SENDE düştüm. 55 kilo olmam lazım yıl başına. Ama durdu kilo vermem. Tavsiyelerinizie Mrk ediyorum.

Jillian Michaels ; 30 days shred. Genelde zayiflamak icin degil de vucudu sikilastirmak icin kullanilir. Uc seviyesi vardir . 10 gunde bir seviye tamamlanir.

Vucudunda kilo verimi durmasi normal. Yeter ki devam et ve birakma. :KK66:

Haftada neredeyse bir kilo yani Yani gunde 1000 kalori fazladan harcasan (500 kalori yemeginden kis+500 kalori de spor , yuruyus.). Ulasilamaz bir rakam degil. :)

Tavuk yemiyorum. Eti de soyle boyle uyarsa. Buranin baliklari Turkiye deki gibi degil. Ekmeksiz yenebilir. Balik iyidir ama burada yazdigimda gercekten hep balik yiyormusum gibi durmus. :KK48:

Jillian Michaels ; 30 days shred. Genelde zayiflamak icin degil de vucudu sikilastirmak icin kullanilir. Uc seviyesi vardir . 10 gunde bir seviye tamamlanir.

Vucudunda kilo verimi durmasi normal. Yeter ki devam et ve birakma. :KK66:
Veremeyince benimde direncim kırıldı galiba.45 kilo kadındım. yahu.ahahhhh

Veremeyince benimde direncim kırıldı galiba.45 kilo kadındım. yahu.ahahhhh

Ben de bir aralar 48 kiloydum desem. :KK53: Gecmise degil bugune bakmak gerekiyor. :cool:

canım hamburgerli pizza nasıl bir şey :KK48:

Bana ozel yapiliyor haha.:KK45: Boyle bir sey oluyor canim. :KK8:

cheeseburger.jpg

-------------------------------------------------

Aksam:

Latte

+

Bir dilim pizza

+

latte

+

su

Yarin tartilma gunum. Hedefime yaklastigimi hissediyorum. :KK53:

Dun yediklerim:

Sutlu gevrek
+
Mocha

Ispanakli gozleme
+
Ayran

Domates corbasi

+
Su

Ara: Mocha + bir kac badem

Balikli makarna
+
Su

Yatarken: Papatya cayi

Son düzenleme:
Sekilde goruldugu gibi son kilom 61.550 kg. :KK51:

Yilbasina daha 11 gun var. Bakalim 58 olabilecek miyim. 58.9 olsam bana yeter.
:KK70:

Vermem gereken kilo 2.650 kg bakalim.
:KK53:

Back
X