- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
Cift Kasarli tost+ ayran
Salata + balik
2 latte
su
Gunu kapattim. :)
Salata + balik
2 latte
su
Gunu kapattim. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala istahsizim. Arada biraz badem yedim ve ayran ictim. Sonra da balik yemeyi dusunuyorum. Bugunluk bu kadar.![]()
Bende yil basina kadar 8 kilo vermk istiyorum 73.700 kiloyum malesef
Balığı çok seviyorsun galiba![]()
Jillian ne arkadaslar.ben 84 KG dan 66.400 E 1 SENDE düştüm. 55 kilo olmam lazım yıl başına. Ama durdu kilo vermem. Tavsiyelerinizie Mrk ediyorum.
Veremeyince benimde direncim kırıldı galiba.45 kilo kadındım. yahu.ahahhhhHaftada neredeyse bir kilo yani Yani gunde 1000 kalori fazladan harcasan (500 kalori yemeginden kis+500 kalori de spor , yuruyus.). Ulasilamaz bir rakam degil. :)
Tavuk yemiyorum. Eti de soyle boyle uyarsa. Buranin baliklari Turkiye deki gibi degil. Ekmeksiz yenebilir. Balik iyidir ama burada yazdigimda gercekten hep balik yiyormusum gibi durmus.
Jillian Michaels ; 30 days shred. Genelde zayiflamak icin degil de vucudu sikilastirmak icin kullanilir. Uc seviyesi vardir . 10 gunde bir seviye tamamlanir.
Vucudunda kilo verimi durmasi normal. Yeter ki devam et ve birakma.![]()
Jillian ne arkadaslar.ben 84 KG dan 66.400 E 1 SENDE düştüm. 55 kilo olmam lazım yıl başına. Ama durdu kilo vermem. Tavsiyelerinizie Mrk ediyorum.
Veremeyince benimde direncim kırıldı galiba.45 kilo kadındım. yahu.ahahhhh
Sabah:
Domates corbasi
+
su
Ogle:
Iki dilim hamburgerli pizza
+
kasarli patates
+
ayran
Aksam:
???
canım hamburgerli pizza nasıl bir şey![]()