1 kere ameliyat olup memnun kalmayanlar

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Ne yapıyorsunuz kızlar bu durumda? Benim doktor düzelteceğini söyleyip yan çizdi ayrıca kendisi çok ilgisiz oldu herşey parayı alana kadarmış 1 sene bekledim kasıma aldım yok sana ulaşamadımda cart curtta utanmadan şubata attı bende defettim ne yapmam gerek?

Ameliyatı muayenehanede mi yapıyor?cok riskli degil mi?
Foto da burnun gayet güzel görünüyor şikayetin nedir
Yok ne muayenehanesi özel has. yaptı 4. ayında burun ucumun üst tarafında kıkırdak galiba şişti ve öyle kaldı bişey yok hemen düzeltiriz demesine rağmen ameliyatı erteledikçe erteledi yapmaya niyeti yok beni resmen kandırdı olan 5-6 binime oldu

Yok ne muayenehanesi özel has. yaptı 4. ayında burun ucumun üst tarafında kıkırdak galiba şişti ve öyle kaldı bişey yok hemen düzeltiriz demesine rağmen ameliyatı erteledikçe erteledi yapmaya niyeti yok beni resmen kandırdı olan 5-6 binime oldu
Bendede aynı sıkıntı var bir kere düzeltti olmadı gene şişti cuma tekrar düzeltecek umarım artık olur dahada elletmem burnuma zaten olmazsa gene :( senin doktorun neden olduğunu söyledimi?

Bendede aynı sıkıntı var bir kere düzeltti olmadı gene şişti cuma tekrar düzeltecek umarım artık olur dahada elletmem burnuma zaten olmazsa gene :KK43: senin doktorun neden olduğunu söyledimi?
Benimki 2. yi yapmıyor sürekli atlatıyor 1 buçuk sene geçti Şubata attı olan parama oldu yaptığı adilik

Back
X