benimle aynı şeyleri yaşamış kimse yok mu. desteğe ihtiyacım var gerçektenHerkese merhaba, biraz düşünceliyim ve size danışmak istedim. eylül ayında kimyasal gebelik geçirdim (reglime 4 gün kala öğrendim ve regl günümde regl oldum). sonra bana doktor bunun sorun teşkil etmeyeceğini, devam edebileceğimizi söyledi ve ben kasımda tekrar gebe kaldığımı öğrendim. ama nasıl öğrendim. adet olduğumu zannettim adet günümde adet oldum 10 günden fazla sürünce gidip kan verdim.
betam düzgün artmadı hiç ama ona rağmen keseyi gördük, kalp atışı duyduk.
9. haftada kontrole gideceğim zaman öğrendim bebeğimin kalbi 7+4’te durmuş. velhasıl kelam. bir süre düşünmüyorum ama bu süre zarfında da elimden gelen bir şey varsa yapmaya hazırım ancak 1 düşük sayıldığı için yapmıyorlar. Umarım ben de kimse de bunu tekrar yaşamaz ve hayırla sağlıkla afiyetle yavrularımızı kucağımıza alırız.
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Zaten test falan da yapmazlar diye düşünüyorum
Genetikten randevu alarak pıhtılaşma testini ve eşiniz ve kendinize kromozom testini yaptırın. Üç düşük olarak desenizde ispat aramıyorlar ben öyle yaptım onlara kalsa çok kayıp vermek gerekiyorbenimle aynı şeyleri yaşamış kimse yok mu. desteğe ihtiyacım var gerçekten
kayıtlara falan bakıyorlar mı? bir de nereden randevu alabilirim İstanbul’da yaşıyorum. Kan için hematoloji önerdiler ama genetik için ayrıca randevu almam gerekiyor sanırım.Genetikten randevu alarak pıhtılaşma testini ve eşiniz ve kendinize kromozom testini yaptırın. Üç düşük olarak desenizde ispat aramıyorlar ben öyle yaptım onlara kalsa çok kayıp vermek gerekiyor
sizde ne gibi sonuçlar çıktı? kaç düşüğünüz vardı?Genetikten randevu alarak pıhtılaşma testini ve eşiniz ve kendinize kromozom testini yaptırın. Üç düşük olarak desenizde ispat aramıyorlar ben öyle yaptım onlara kalsa çok kayıp vermek gerekiyor
Bakmadılar ben edirne tıp fakültesine yaptırdım bana trombofoli paneli yani pıhtılaşma testini yapıyolar. Eşle beraberde kromozom için kan alındı herhangi bir sorun varmı diye varsa olan embriyolarda sağlıklı olamıyormuş düşüyormuş. Kromozom testlerimiz temizdi bende pıhtılaşma çıktı üç gende yaptırdığımız zaman bir 11 haftalık kalp durması kaybım vardı sonuçlar bir buçuk ayda çıkıyor sonuç çıkana kadar da dış gebelik geçirdim. Zaten kalp durmasının nedenlerinden en önemlisi pıhtılaşma çünkü bebeğe kan akışı sağlanamıyor. Bu testi genetik bölümü yapıyor istanbul için nerelerde olur bilmiyorum ama özel laboratuvarlarda var yapan sonuçları daha hızlı çıkıyor fiyatları yüksek amakayıtlara falan bakıyorlar mı? bir de nereden randevu alabilirim İstanbul’da yaşıyorum. Kan için hematoloji önerdiler ama genetik için ayrıca randevu almam gerekiyor sanırım.
çok teşekkür ederim bilgilendirme için Allah en doğru zamanda nasip etsin size de inşallah. Ben de bu testleri yaptırmadan rahatlayamayacağım sonrasında Allah’a havale edeceğim durumu.Bakmadılar ben edirne tıp fakültesine yaptırdım bana trombofoli paneli yani pıhtılaşma testini yapıyolar. Eşle beraberde kromozom için kan alındı herhangi bir sorun varmı diye varsa olan embriyolarda sağlıklı olamıyormuş düşüyormuş. Kromozom testlerimiz temizdi bende pıhtılaşma çıktı üç gende yaptırdığımız zaman bir 11 haftalık kalp durması kaybım vardı sonuçlar bir buçuk ayda çıkıyor sonuç çıkana kadar da dış gebelik geçirdim. Zaten kalp durmasının nedenlerinden en önemlisi pıhtılaşma çünkü bebeğe kan akışı sağlanamıyor. Bu testi genetik bölümü yapıyor istanbul için nerelerde olur bilmiyorum ama özel laboratuvarlarda var yapan sonuçları daha hızlı çıkıyor fiyatları yüksek ama
Teşekkür ederim benim kayıplar hikaye uzun ama geçti çok şükür 14 aylık oğlum varçok teşekkür ederim bilgilendirme için Allah en doğru zamanda nasip etsin size de inşallah. Ben de bu testleri yaptırmadan rahatlayamayacağım sonrasında Allah’a havale edeceğim durumu.
çok şükür maşallah Rabbim size bağışlasınTeşekkür ederim benim kayıplar hikaye uzun ama geçti çok şükür 14 aylık oğlum vardarısı size
Aminçok şükür maşallah Rabbim size bağışlasınçok teşekkürler inşallah hayırla sağlıkla. 26 yaşındayım ben de önümde uzun bir yol var
Aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşamışızHerkese merhaba, biraz düşünceliyim ve size danışmak istedim. eylül ayında kimyasal gebelik geçirdim (reglime 4 gün kala öğrendim ve regl günümde regl oldum). sonra bana doktor bunun sorun teşkil etmeyeceğini, devam edebileceğimizi söyledi ve ben kasımda tekrar gebe kaldığımı öğrendim. ama nasıl öğrendim. adet olduğumu zannettim adet günümde adet oldum 10 günden fazla sürünce gidip kan verdim.
betam düzgün artmadı hiç ama ona rağmen keseyi gördük, kalp atışı duyduk.
9. haftada kontrole gideceğim zaman öğrendim bebeğimin kalbi 7+4’te durmuş. velhasıl kelam. bir süre düşünmüyorum ama bu süre zarfında da elimden gelen bir şey varsa yapmaya hazırım ancak 1 düşük sayıldığı için yapmıyorlar. Umarım ben de kimse de bunu tekrar yaşamaz ve hayırla sağlıkla afiyetle yavrularımızı kucağımıza alırız.
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Zaten test falan da yapmazlar diye düşünüyorum
siz nasıl bir yol izledinizAynı zamanlarda aynı şeyleri yaşamışız