Herkese merhaba, biraz düşünceliyim ve size danışmak istedim. eylül ayında kimyasal gebelik geçirdim (reglime 4 gün kala öğrendim ve regl günümde regl oldum). sonra bana doktor bunun sorun teşkil etmeyeceğini, devam edebileceğimizi söyledi ve ben kasımda tekrar gebe kaldığımı öğrendim. ama nasıl öğrendim. adet olduğumu zannettim adet günümde adet oldum 10 günden fazla sürünce gidip kan verdim.
betam düzgün artmadı hiç ama ona rağmen keseyi gördük, kalp atışı duyduk.
9. haftada kontrole gideceğim zaman öğrendim bebeğimin kalbi 7+4’te durmuş. velhasıl kelam. bir süre düşünmüyorum ama bu süre zarfında da elimden gelen bir şey varsa yapmaya hazırım ancak 1 düşük sayıldığı için yapmıyorlar. Umarım ben de kimse de bunu tekrar yaşamaz ve hayırla sağlıkla afiyetle yavrularımızı kucağımıza alırız.
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Zaten test falan da yapmazlar diye düşünüyorum
betam düzgün artmadı hiç ama ona rağmen keseyi gördük, kalp atışı duyduk.
9. haftada kontrole gideceğim zaman öğrendim bebeğimin kalbi 7+4’te durmuş. velhasıl kelam. bir süre düşünmüyorum ama bu süre zarfında da elimden gelen bir şey varsa yapmaya hazırım ancak 1 düşük sayıldığı için yapmıyorlar. Umarım ben de kimse de bunu tekrar yaşamaz ve hayırla sağlıkla afiyetle yavrularımızı kucağımıza alırız.
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Zaten test falan da yapmazlar diye düşünüyorum