1 Milyon Canlı Para Show Tv

mülakat için verilen tarihte maalesef eşim müsait olamadığı için gidemedim ama aynı gün neden gelmediniz diye aradılar beni.yılbaşından sonrası için tekrar yeni bir mülakat tarihi aldım.yılbaşından sonra gidicem inşallah.adresi de öğrendim.beşiktaşdaymış.gidince buraya yazarım mutlaka

Son düzenleme:
Mülakat için beni de çağırdılar fakat bana sms olarak geldi. endemol.com sitesinde yazan adrese gelin diye yazıyor mesajda. ayrıca mesajı saklamazsanız mülakata alınmayacaksınız diye yazıyordu. telefonla bir bilgi alsammı acaba. Başka sms ile çağırılan var mı ?

ya çok ilginç herkese sms olarak gitmiş mülakat.bana telefon açtılar ve benim gideceğim yer endemol değil sanırım.orası bebekte.beni çağırdıkları yerse beşiktaşta.biri bana oyun mu oynuyor yoksa anlamadım

yok canım gidemedim.eşimin şehir dışında olmasından dolayı ertelemek zorunda kaldık.tekrar arayıp gün vermelerini bekliyoruz şimdi.not aldık sizi arıycaz dediler.bakalım kısmet:)

beni de çağırdılar kızlar. daha doğrusu hem kardeşimin adına hem kendi adıma başvurmuştum onu çağırmışlar ama kardeşimle beraber gideceğiz zaten perşembe günü mülakat var çok merak ediyorum neler soracklar nasıl geçecek mülakat acaba kriterleri nediR??

birinci mülakatı geçmişiz kızlar.cuma günü ikinci defa mülakata çağırdılar acaba şu an yarışmaya katılma şansımız yüzde kaç çok merak ediyorum. oldukça heyecanlıyım bakalım ne olacak.gelişmeleri yazarım

Back
X