• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Nisan da Transferi olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi rudi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rudicim seni tekrar tebrik ederim maaşalahh her şey normal gidiyor keşke benimde öyle olsa..dün dr um ne umytlu ne umtsuz konşştu 1 hafta sonra gel dedi..hayrlısı bakalım bekleyceğiz..:49:

cnm nerelerdesin seni çok merak ediyorum bende senin gibiyim inş herşey yolunda gider:nazar::nazar:

rudi cim sezencim transferdaşlarımmmm
bugün değeirm 612 çıkmş
ama dr um hala çok temkinli yaa
haftaya gel keseye bakalm dedi

sizler ne yaptınız yazsanıza merak ediyorum:49::49::49::49:

ankaraaa masallah 612 leri de gorduk .18 den 612 ye masallah masallah.cok sevındım degerını gorunce yazmak ıstedım.Allah tamamına da erdırsın canım saglıkla gelsın.Darısı bızlere inşallah

rudi cim sezencim transferdaşlarımmmm
bugün değeirm 612 çıkmş
ama dr um hala çok temkinli yaa
haftaya gel keseye bakalm dedi
sizler ne yaptınız yazsanıza merak ediyorum:49::49::49::49:
Canım değerin iyi yükselmiş. ben daha kan testi yaptırmadım evde dinleniyorum kanamam oldugundan bu yana. bugun dr gittim. kese felan yok daha göremedi. prognex iğne devam edicem 1 hafta sonra gideceğim.
yaaa sen ne zaman gideceksin bebişini görmeye:emir_bebek:

canım banada haftaya bugüne randevu verdi
daha erken şimdilk görünmez üzülme sende
bende prognex iğne vuruluyorum
o kanamanı keser merak etme
ınş ikimizde bebişlerimizi görücez
değerim yükseldi çok şükür
çok üzlüyodum ama çok şükür:49::49::49:

cnm inş sonuda güzel olur bebegine kavuşursun.ben bebegimi kaybettigimi öğrendim yıkıldım ama hayat devam ediyo herşey nasip:nazar:

cnm inş sonuda güzel olur bebegine kavuşursun.ben bebegimi kaybettigimi öğrendim yıkıldım ama hayat devam ediyo herşey nasip:nazar:

canımmm yaaa
düştü müü bebeğin:14::14::14:
inan çok üzüldüm:14:
zira bende çok yaşadım kaybetmeyi
benimde ne olcağım belli değil
dr hala bana temkinli davranıyor
ama ınş bişeyc,k yoktur
çünkü artık çok yoruldum
5 yıllık bi hasret ve 3.tüp bebek denememdi bu
artık yıkıla yıkıla mahvolmştum
ınş bu yavrumu kucağıma alırım
ınş sende tez vakitte hamiş kalırsın tekrar deneyecekmisin
dr ne dedi

canımmm yaaa
düştü müü bebeğin:14::14::14:
inan çok üzüldüm:14:
zira bende çok yaşadım kaybetmeyi
benimde ne olcağım belli değil
dr hala bana temkinli davranıyor
ama ınş bişeyc,k yoktur
çünkü artık çok yoruldum
5 yıllık bi hasret ve 3.tüp bebek denememdi bu
artık yıkıla yıkıla mahvolmştum
ınş bu yavrumu kucağıma alırım
ınş sende tez vakitte hamiş kalırsın tekrar deneyecekmisin
dr ne dedi

doktor neden düştüğü hakkında araştırmalar yapcakmış bende bir iki test denicekmiş bakalım 2 yada 3 ay sonra deneriz diyo ama benim cesaretim yok tatlım sana bol şans:nazar::nazar::nazar:

evde dinlenmedeyim... ama internet yok diye annemlere geliyorum :))) 2sokak ötemiz ama çok uzak değil,hayırlı haberlerini bekliyorum:)))

merhaba rudi... ben bu sabah sonucumu aldım,negatif :(( 3.denememiz için 3 embriyomuz daha var şimdi... birkaç ay ara verip sonra tekrar deneyeceğim... bebişlerin nasıl:)))

doktor neden düştüğü hakkında araştırmalar yapcakmış bende bir iki test denicekmiş bakalım 2 yada 3 ay sonra deneriz diyo ama benim cesaretim yok tatlım sana bol şans:nazar::nazar::nazar:

çok geçmiş olsun,inşallah önümüzdeki aylar bebişlerimizi getirir bize:) bizde bugün negatif sonucumuzu aldık,bizde birkaç ay bekleyeceğiz... belki normal yolla olur diye ümit ediyorum,hepimiz için...

az kaldı canım sabır etmek ve dua etmekten başka çaremiz yok.
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız. :nazar::emir_bebek:

sezen geçmiş olsun. değerin iyi idi, düştü mü sonradan.
Hayırlısı böyleymiş demek, biraz dinlen dondurulmuşlar ile çok daha rahat olacak emin ol. kendine çok iyi bak canım.

merhaba rudi... ben bu sabah sonucumu aldım,negatif :(( 3.denememiz için 3 embriyomuz daha var şimdi... birkaç ay ara verip sonra tekrar deneyeceğim... bebişlerin nasıl:)))
canım kusura bakma ben mesajını az önce gördüm , Hayırlısı dondurulmuş ve 3. deneme de sanırım. güçlü ol yaz geliyor biraz dinlen çok da ara verme ama yeniden dene ve bu kez olacak Allah'ın izni ile...
Ben haftaya gideceğim şimilik birşey göremedi dr.
Kendine çok iyi bak.Öptüm canım..

Back
X