Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canim ben varim. Dedigin gibi ilk cocuk dogal yolla ve hemen hamile kalmistim. 4 yasina gelince kardesi olsun istedik. Olmadi doktora gittik esimde sorun cikmadi. Ben klomen catlatma ignesi kullandim ise yaramadi. Rahim filmi cekildi tuplerim tikali gorundu laparoskopi ve histeroskopi ameliyati oldum. Ameliyatta tuplerimin acik oldugu soylendi. 6 ay icinde gebe kalma sansin var dedi doktorum. 4 ay sonra gidip tekrar rahim filmi cektirdim 3 kere denedi ve hepsinde yine tikali gorundu. Doktorum kasilma olabilecegini yoksa tuplerin acik oldugunu soyledi. Derken 3 sene bekledik olmadi.sebepsiz infertilite denildi. Istersen bekle olma sansi var dediler. Buyugu geldi 7 yasina beklemeyeyim dedim. Tup bebek yaptirmaya karar vermistik. Giristik bu surece cok sukur ilk denemede 2 tane transfer edilen embriyo tutundu. dogurdum suan 5 bucuk ayliklar.1 kızım var normal yolla oldu hemen oldu 4, 5 yasında 2.5 yıldır 2. Istıyoruz olmuyor tedavi de gordum Dr artık tup bebek mi denesek diyor
Hsg cektırmedım hıc Dr um da soylemedı acıkcası buralarda okudugum kadarıyla biliyorum Hsg cekelım demeden tup bebek asılama demesi enteresan degil miMerhaba canim ben varim. Dedigin gibi ilk cocuk dogal yolla ve hemen hamile kalmistim. 4 yasina gelince kardesi olsun istedik. Olmadi doktora gittik esimde sorun cikmadi. Ben klomen catlatma ignesi kullandim ise yaramadi. Rahim filmi cekildi tuplerim tikali gorundu laparoskopi ve histeroskopi ameliyati oldum. Ameliyatta tuplerimin acik oldugu soylendi. 6 ay icinde gebe kalma sansin var dedi doktorum. 4 ay sonra gidip tekrar rahim filmi cektirdim 3 kere denedi ve hepsinde yine tikali gorundu. Doktorum kasilma olabilecegini yoksa tuplerin acik oldugunu soyledi. Derken 3 sene bekledik olmadi.sebepsiz infertilite denildi. Istersen bekle olma sansi var dediler. Buyugu geldi 7 yasina beklemeyeyim dedim. Tup bebek yaptirmaya karar vermistik. Giristik bu surece cok sukur ilk denemede 2 tane transfer edilen embriyo tutundu. dogurdum suan 5 bucuk ayliklar.
Tabiki once tuplerde sorum var mi bakmali. Belki yapisiklik var hsg de acilacak. Belki sivi dolu bakmadan is yapmamali sende izin verme canimHsg cektırmedım hıc Dr um da soylemedı acıkcası buralarda okudugum kadarıyla biliyorum Hsg cekelım demeden tup bebek asılama demesi enteresan degil mi
Bir de tup bebek maliyetli bir sey diye biliyorum devlette yapılıyor muMerhaba canim ben varim. Dedigin gibi ilk cocuk dogal yolla ve hemen hamile kalmistim. 4 yasina gelince kardesi olsun istedik. Olmadi doktora gittik esimde sorun cikmadi. Ben klomen catlatma ignesi kullandim ise yaramadi. Rahim filmi cekildi tuplerim tikali gorundu laparoskopi ve histeroskopi ameliyati oldum. Ameliyatta tuplerimin acik oldugu soylendi. 6 ay icinde gebe kalma sansin var dedi doktorum. 4 ay sonra gidip tekrar rahim filmi cektirdim 3 kere denedi ve hepsinde yine tikali gorundu. Doktorum kasilma olabilecegini yoksa tuplerin acik oldugunu soyledi. Derken 3 sene bekledik olmadi.sebepsiz infertilite denildi. Istersen bekle olma sansi var dediler. Buyugu geldi 7 yasina beklemeyeyim dedim. Tup bebek yaptirmaya karar vermistik. Giristik bu surece cok sukur ilk denemede 2 tane transfer edilen embriyo tutundu. dogurdum suan 5 bucuk ayliklar.
Evet canim sehrine ve merkeze gore degisiyo. Biz 10bine yaptirdik. Ilaclar haric. Devlette yaptirmak icin heyet raporu gerekiyo diye biliyorum. O zamanda bana normal yolla bi cocugum oldugu icin rapor cikaramicaklarini soylemislerdiBir de tup bebek maliyetli bir sey diye biliyorum devlette yapılıyor mu
Biz Bolu dayız 2 ozel hastane var sadeceEvet canim sehrine ve merkeze gore degisiyo. Biz 10bine yaptirdik. Ilaclar haric. Devlette yaptirmak icin heyet raporu gerekiyo diye biliyorum. O zamanda bana normal yolla bi cocugum oldugu icin rapor cikaramicaklarini soylemislerdi
Hastaneden cok tup bebek merkezi oneririm canim. Ama imkaniniz orasiysa arayip fiyat ogrenebilirsinBiz Bolu dayız 2 ozel hastane var sadece