• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 saatlik Leslie videoları ile spor + aralıklı oruç ile imtihanım

Aynen öyle ben de şuanda Saxenda kullanıyorum ama bazen canım tatlı tuzlu abyr çubuk çekmiyor değil kendimi tutabiliyorum az yiyerek doyabiliyorum en iyisi de bu ay kendiliğimden adet oldum. Tabi ki iğnenin gücünü diyet ve spor ile disiplinli bir şekilde destekliyorum.
Saxenda nedir ? Zayıfladınız mı bu şekilde bugün kardiyoloji dr a gittim dahiliyeye git zayıflama iğneleri var dedi işe yarıyor mu acaba

Ben bu ölçümleri yazdığım dönemlerde kullanmadım iğne falan. İğneye 15 gün oldu başlayalı. Ben diyet ve sporla destekliyorum sonuçta memnunum şimdilik. Evet Saxenda pahalı bir zayıflama iğnesi SGK karşılamıyor

Ben bu ölçümleri yazdığım dönemlerde kullanmadım iğne falan. İğneye 15 gün oldu başlayalı. Ben diyet ve sporla destekliyorum sonuçta memnunum şimdilik. Evet Saxenda pahalı bir zayıflama iğnesi SGK karşılamıyor
Fiyat önemli değil işe yarıyorsa süper iştahsızlık mı yapıyor

bende 5 gun once leslıe basladım daha once cok guzel kg verdım
guncel kgm 76,9 hedefım 55 dıyetle beraber ınanıyorum basarıcaz

bende 5 gun once leslıe basladım daha once cok guzel kg verdım
guncel kgm 76,9 hedefım 55 dıyetle beraber ınanıyorum basarıcaz
Buraya bayadır bakmıyorum ama diyete ve spora devam ediyorum güncel kilom 89,7 yarın ölçülerimi de yazacağım leslienin 30 days challenge videosunu yapıyorum ağırlıklarla çalışıyorum çok faydalı tavsiye ederim

Herkese selamlar uzun süredir buraya yazmıyorum çünkü disiplinli bir şekilde devam edemediğim için tartı ve ölçüler değişmemişti şimdi daha disiplinli bir şekilde devam ediyorum 2. Çocuk için hedef 75

07.06.2024
Göğüs-102
Bel-82
Alt karın-107
Basen-107
Kilo-87,2

1 saatlik Leslie ve diyet devam dr düzenli adet görmem için pikassos takviyesi verdi onu kullanıyorum haftalık devam edeceğim

Back
X