Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi şunu diyebilirsiniz. Ben kilolarımı vermek istiyorum bu kadın ne diyor diye. Kendimden anlatayım. Evlendiğimde 75 kg idim. Birazcık fazlam var vereyim öyle yapayım derken 85 oldu. Çevremdeki herkesin hamile kalıp benim bidon gibi gezmem sonucunda da kendimi doktor kapısında buldum. Klonun femara derken acele edip tüp bebeğe giden bir yola çıktım. Yolun sonunda opu yapıldı. Transfer günü beklerken hamile kaldığımı öğrendim. Hamileliğim çok zor geçti 92 kg ile hamile kaldımBen 165 boy 92 kg ile hamile kaldım 103 kg ile doğuma gittim bence azıcık fazlalığınız varsa önceliğiniz çocuk olsun doğumdan sonra rahat rahat yaparsınız
bende suan klomen tedavisindeyim ikinci deneyişim olacak. Ben 160 boy 65 kiloyum aslında kilolu kategorisine girmiyorum ama evlendikten sonra alınan kilo oldugu için göze batıyor yani kendim için diyorum rahat edemiyorum. Ama şuan bu çocuk meselesinden dolayı da kilomu çok dert edip kilo vermeye de calısmıyorum. Yoksa bi şevk gelse bana biliyorum istikarlıyımdır devam ederimmŞimdi şunu diyebilirsiniz. Ben kilolarımı vermek istiyorum bu kadın ne diyor diye. Kendimden anlatayım. Evlendiğimde 75 kg idim. Birazcık fazlam var vereyim öyle yapayım derken 85 oldu. Çevremdeki herkesin hamile kalıp benim bidon gibi gezmem sonucunda da kendimi doktor kapısında buldum. Klonun femara derken acele edip tüp bebeğe giden bir yola çıktım. Yolun sonunda opu yapıldı. Transfer günü beklerken hamile kaldığımı öğrendim. Hamileliğim çok zor geçti 92 kg ile hamile kaldım
Klomen femara ve gonal f acayip şişkinlik yapıyor 2 kere klomen 3 kere femara 1 kere de gonal f kullandım o süreçlerde aşırı şişkinlik gerginlik yapıyorBu klomen artı demir ilacı falan kullanıyorum ya onlarda kilo yapıyor mu bende bilmiyorum.
evet şişlik var bende de demir ilacı da kabız yaptı beni ama devam etmek mecburiyetindeyim. Hamilelik için demir önemliymişKlomen femara ve gonal f acayip şişkinlik yapıyor 2 kere klomen 3 kere femara 1 kere de gonal f kullandım o süreçlerde aşırı şişkinlik gerginlik yapıyor
Yaa doğru diyorsun bende başlasam bi an önce keskeEvet kullanın mutlaka inşallah kısa zamanda hamile kalırsınız ben 18/6 aralıklı oruç en az 45 dk Leslie yapıyorum. Tartıda kayıp az gibi duruyor ama vücudum baya toparladı.özel bir diyet uygulamıyorum. Hafta içinde kaçamaklarım oluyor çok sıkmaya gelmıyır bu işler
En kısa zamanda umarımYaa doğru diyorsun bende başlasam bi an önce keske