1 sene 5 aylık burnum

VoxDei

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
32
0
48
Tekirdağ
merhaba kızlar burnum o kadar zaman geçmesine rağmen hala şiş özelikle önden bir arkdaşım burda burnunun 3 senede oturdugunu yazmıs merak ettiğim ödem kalıcı olur mu yada arkdaşın dediği gibi daha uzun sürede atılır mı? kalacak diye korkuyorum çünkü alçı ilk çıktıgında gayet ince güzeldi o haline geri dönecek demişti doktor fakat ona göre suan kat kat şiş burnum

Benimde 1 buçuk sene oldu şu saatten sonra değişmesinin imkanı yok pek revizyon olcam bu ayın 30nda

ben burda bir bayanın fotografını görmüştüm suan kapalı sanırım görünmüyor 1 senelik halinde burnu kalındı ama 3. senesinde çok değişmişti ve kendi burnunun 3 senede indiğini yazmıltı fotoğraflardada belli oluyordu zaten ama şöyle birşey war sizde de oluyormu blmyrm ben doktoruma sordugumda halen bazı zamanlar daha şiş bazı zamanlar dha ince oluyorsa daha değişicek demektir demişti bilmiyorum değişir mi ama bence sende revizyon için acele etme derim

İlginçmiş Ödemlerin 3 senede inmesi eğer öyleyse revizyon için acele etmeyelim.

Bende öyle düşünüyordum ama doktorum bu saatten sonra değişmesini pek olası bulmuyor. Ama tabikide bünyeden bünyeye fark var :)

merhaba VoxDei ben senin burnunu çok beğenmiştim 22 günlük hali idi. şuan nasıl cok merak ediyorum foto paylaşır mısın rica etsem

Back
X