- Konu Sahibi denizzelda
bir süredir tanıyorduk birbirmizi (önceki topiklerimizden hatırlarsanız uzun bi ilişkim vardı ciidi idi güvensizliklerden dolayı sarsılmıstı)neyse biz bir anda ne olduysa bir cekimbizi çekti ve beraber olmaya başladık..sankı o güne kadar birbirimizden çekinmiştik..yaklasık 1 bucuk ay oldu ama cok kısa sürede herseyi beraber yasadık cok hızlı yasadık..tam istediğim gibi ele avuca sığmas sımarık cocuk gibi onunla cok eğleniyorum.o sabırlı bir erkek herseyden önce onun bu özelliği beni cok cekti:)bu benim yasamadığım birşeydi erkekte,düşünün biz gece klübüne gittik kız arkadaslarım sarhos olunca hepsini o tasıdı,ben istedim diye gecenin 3 ünde gider yemek alır gelir bende ona karsı öyleyim sabahın 5 inde kalkar ona çorba yaparım..bu örnekleri birbirmizi tamamaldığımız içn verdim ve basit örnekler yerimseniben ama o ingiltereye gidicek 1 sene..ve biz cok kısa sürede birbimizi gerceten sevdik beni bekle diyor benden baskasına dokunma geldiğimdede gene sana ilk ben dokunim diyo..ama o gidicek ve kocamn biryer orası beklemek birşey değil geri döneceğini bilim 2-3 senede beklerim resmen cok kısa sürede beni tamamladı..onu uyurken izlemeyi bile cok seviyorum nefes alığ verişini izlemeyi fln aşık mı oldum bilmiyorum..bu aşk mı demek oluyor onuda bilmiyorum işe giderken bana tshirtini bırakıyor ben onun kokusunu aramım diye fln:):)kıslar size sorum su geri dönmemesi pahasına beklemeli miyim?arkadaslarım saf olma hayat akıyor dio ama seviyorum ve karslıklı..orası büyük bir ülke yanı ingiltere ve orda bir baskası onun aklını karıstırır mı?gece hayatında olan bir ama o sadece içki sever yani gidim bi kadınla olim derdinde olmadı cnkü ortamlarımız aynı ben duymasam arkadasım duyardı,bu beklemek konusunda ben, aydınlatın ben hayatmda böle bişi yaşamadım çünkü.bekleyenler tecrüebelini paylaşşın
Son düzenleyen: Moderatör: