• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 sene bekle beni sevgilim?

denizzelda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
477
2
96
İstanbul
bir süredir tanıyorduk birbirmizi (önceki topiklerimizden hatırlarsanız uzun bi ilişkim vardı ciidi idi güvensizliklerden dolayı sarsılmıstı)neyse biz bir anda ne olduysa bir cekimbizi çekti ve beraber olmaya başladık..sankı o güne kadar birbirimizden çekinmiştik..yaklasık 1 bucuk ay oldu ama cok kısa sürede herseyi beraber yasadık cok hızlı yasadık..tam istediğim gibi ele avuca sığmas sımarık cocuk gibi onunla cok eğleniyorum.o sabırlı bir erkek herseyden önce onun bu özelliği beni cok cekti:)bu benim yasamadığım birşeydi erkekte,düşünün biz gece klübüne gittik kız arkadaslarım sarhos olunca hepsini o tasıdı,ben istedim diye gecenin 3 ünde gider yemek alır gelir bende ona karsı öyleyim sabahın 5 inde kalkar ona çorba yaparım..bu örnekleri birbirmizi tamamaldığımız içn verdim ve basit örnekler yerimseniben ama o ingiltereye gidicek 1 sene..ve biz cok kısa sürede birbimizi gerceten sevdik beni bekle diyor benden baskasına dokunma geldiğimdede gene sana ilk ben dokunim diyo..ama o gidicek ve kocamn biryer orası beklemek birşey değil geri döneceğini bilim 2-3 senede beklerim resmen cok kısa sürede beni tamamladı..onu uyurken izlemeyi bile cok seviyorum nefes alığ verişini izlemeyi fln aşık mı oldum bilmiyorum..bu aşk mı demek oluyor onuda bilmiyorum işe giderken bana tshirtini bırakıyor ben onun kokusunu aramım diye fln:):)kıslar size sorum su geri dönmemesi pahasına beklemeli miyim?arkadaslarım saf olma hayat akıyor dio ama seviyorum ve karslıklı..orası büyük bir ülke yanı ingiltere ve orda bir baskası onun aklını karıstırır mı?gece hayatında olan bir ama o sadece içki sever yani gidim bi kadınla olim derdinde olmadı cnkü ortamlarımız aynı ben duymasam arkadasım duyardı,bu beklemek konusunda ben, aydınlatın ben hayatmda böle bişi yaşamadım çünkü.bekleyenler tecrüebelini paylaşşın

Son düzenleyen: Moderatör:
seviyorsan beklemeye deger...
ama anladigim kadariyla sen bile daha emin degilsin duygularindan...
bence ilk önce ona olan duygularini ve onun senin hayatindaki yerini netlestir sonra zaten bu soruya sen cevap bulmus olursun...

seviyosan ve sevildiğine gerçekten inanıyosan beklemelisin.insan heran heryerde aşkı bulamıyo.buluncada kıymet bilmiyo...sen bilenlerden ol....

hyr emin olmadığım tek duygu ben aşktan kacıyorum.ama onu hem tutkuyla hemde farklı bir sevgi ile sevdiğii biliyorum eğer bu aşksa ozamn burada benim gözyaslarıma cok tanıklık edebilirsiniz.ben biraz duygusalım..onu cok cok seviyorum..o değerli..

eğer aşıksan zaten bizim sana burda bekle veya bekleme dediğimize bakmazsınki...
bekleyebilirmsiin,güveniyormusun
beklemek çok büyük sabır gerektirir
gerçekten sabır ve aşk lazım sana.

ben 15 ay askerlik yolu bekledim çok zorluydu ama mükafatı süper oluyor

eğer aşıksan zaten bizim sana burda bekle veya bekleme dediğimize bakmazsınki...
bekleyebilirmsiin,güveniyormusun
beklemek çok büyük sabır gerektirir
gerçekten sabır ve aşk lazım sana.

ben 15 ay askerlik yolu bekledim çok zorluydu ama mükafatı süper oluyor

döndüğünde sana davranısları nasıldı?eskisinden de iyi miydi?biraz daha bahsetsene canım,yanı bekleyebilirim ama kırılmaktan korkuyorum..

evet seviyosan zaten beklersin,ama zamanca fikirlerin değiştiğinde beklerim sözü hiçbişeyi ifade etmiyo bunu zaman gösterecek yani...onun içinde geçerli bu tabi orası ingiltere burdaki gece kuluplerine benzemez burda olmayan şeyler orda olabilir,,yani ne senin beklerim demen bişey ifade eder nede onun beni beklermisin sana döneceğim sözüü

döndü şuan 30 ocakta bitti askerlik
ama biz 03.08.2005 ten beri birlikteyiz
yani herkezinki bir olmuyor kişiliğe bağlı bu biraz

davranışları aynı neyseki hiç değişme yok
sadece askerliğin verdiği biraz sabırsızlık sinirli hal var ama oda gidiyor

biz hiç görüşemedik kameradan bile şırnaktaydı çünkü
ama siz cam.danda görüşebilirsiniz

arkadaşlarına bakma,sadece kendine güven
banada neler dediler
askerde beklenirmi diye falan ama bekldim
hiçte pişman olmadım
uzaktan bazı şeyleri yürütmek kolay olmuyor tabi
mesela üzüntülü olduğunda başını omzuna yaslayamıcaksın
sevinince sarılamaycaksın ama hissetmek çok önemli burda

askerlıkle gurbet cok farklı seyler sakın karıstırma bence ...

eger sevıorsan hayatının ınsanıysa cıddıydenız bekleee bence aşk bu kolay kolay bulunmaz

evet yukardaki arkadaş doğru diyo askerlik çok bambaşka ayrı şehirlerde olmakta bambaşka
sonradan üzülme iyice düşün taşın öyle karar ver

evet yukardaki arkadaş doğru diyo askerlik çok bambaşka ayrı şehirlerde olmakta bambaşka
sonradan üzülme iyice düşün taşın öyle karar ver

saolun kızlar.elbette oranın gece yaşamı farklıdır ama ist.un da yadsınamaz heleki bilen bilir ynı söze hacet yok...ama doğru diorsunuz asker yolu beklemek ile gurbet farklı..o eğitim için gidiyor..işin komik tarafı o daha askerliği yapmadı,ynı bu vize için sorun olabilir haftaya kesin yanıt vericekler vize için.daha almadı ama kursa kayıt yaptırdı ödemesini fln yaptı

ya ben ailevi sebeplerden dolayı aynı sehirde olmama ragmen görüşemiyorum daha kötü buna ragmen o da bende sabırla bekliyorum ama biz seviyoruz aşığız ve uzun bi tanısmamız var sizin cok karısık geldi bana 1.5 ayda hızlı yasamıssınız herşeyi belkide tüketmişsinizdir bilemicem ama bu kadar hızlı yasayıp net duygunu bilememen entresan

seviyorsan zaten beklersin istemesen de beklersin seviyorsan zaten baskasina bakmazsin. bana bu beni bekle masallari biraz acayip geliyor insanlar seviyolarsa zaten bu soruyu sormaya gerek duymazlar git baskasi ile beraber ol desekk gonlun onda ise kendini aldatirsin sadece yani. neyse bana kalirsa sevdigin muddetce bekle.

beni bekle diyor benden baskasına dokunma geldiğimdede gene sana ilk ben dokunim diyo..

bu kısmada anlam veremedim zaten sevgilisine güvenen insan ona bunu demeye cesaret edemez bence
bana baskasına dokunma dese bilmiyorum ben sinirlenirim :mymeka:

bence gerçekten aşıksan beklersin zaten. Ama ilk önce kendi duygularından emin olmalısın...
Ve bişey diyimmi. insanlar şehirler yada ülkeler ayırınca. Neyi hissedip hissetmediğini daha iyi anlıyor. Cünkü yani başındaki sevgilin bazen sırf zaman geçirmek için yanında olabiliyor . Ama uzakta olunca sevgisinin ne kadar gerçek olduğunu anlıyorsun. Sonuçta onun yanında değilsin. Ve ona rağmen hala seni arıyor ve soruyorsa. işte bu gerçek sevgidir bence yerimseniben.

Back
X