• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Sene Önce Doğum Yaptım.....

tuba58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
28
0
86
40
İzmir
1 sene önce dogum yaptım ve hamilelikte bile bu kadar kilo almamıştım.hamilelik kilom 73-75 arası idi.şuan 75 de kaldım ve zayıflamak için birşeyler arayış içindeyim banada göz atarsanız yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...:56:

Canım aynen ben de doğumdan sonra baya kilo aldım ha yedim ha yedim :))
emziriyosan pek fazla zayıflama ilaçları çayları tavsiye etmem direk bebişe geçer çünkü ama benim bi önerim var en sağlıklısı ve de doğal olanı şuan senin için bu..
**günde en az 2.5 lt su iç, yeşilçay iç bol bol.(normal çay ,cola,kahve kilo verimini durduruyo)
**beyaz ekmek yeme(sırf kilo) kepek ekmek hem doyurucu hem de yavaş yavaş alışıyosun şişkinlik olmuyo..
** yemeklerde bol bol salata ye,yaz da geliyo meyve ye bol.
** makarna ,pirinç pilavı yeme(yersen de 2-3 kaşık tadımlık)
** haftada bikaç gün yapabilirsen en az yarımsaat yürü
ben bu şekilde 1 ayda 7-8 kilo verdim

eşim pirinç pilavı seviyo ona pişiriyodum ama ben yemiodum..ya da mantı,makarna(sadece 2-3yemek kaşığı yiyodum.)

tavuk-balık yedim bol bol ama kendi yağında mümkünse..

umarı azcık da olsa yardımım olmuştır kolay gelsin..

teşekkürler cnm ama benim etle falan aramda yokk yemesem de kiloo var seninde dedigin gibii şuan emziriyorum o yüzden ye yiye bildigin kadar oluyoo benmm için haklısın hamur işlerini kesmek lazım.benm şuan kötü yanım evin çevresinde yürüme alanımız yok ve yokuş çokkyürünmüyoo bu yüzden çokk şikayetciyimm...yürüsem verebilcem inş ama maleseff..:43:ama tavsiyelerini deniycemmm inşş...:emir_bebek:

cnm yeşil çayın emzirenlerde gnde 2 seferden fazla tüketilmesi pek de önerilmiyo,ben de emziriyorum araştrdm bu konuyu,2 fincanı geçmiyorum,aklında bulunsn.
spor yap bi yolunu bul,evde ip fln atla hç olmazsa.
ekmeği azlt,pilav makarna mantı kısıtla.
hamurişi kes yada sadece bir ısırık al
kola hazır m.suyu saitli içeceklerin tamamını kes
kızartmyı kes.
çikolata şeker-şekerleme gofret vs tarzı atıştırmalıkları kes.
su iç 3 lt kadar bilindk bişi zaten
ananasın faydasını görebilirsn,iyi yağ yakıyomş(ben de denemedm bunu)
funda yaprağı çayı hem süt artırır hem de zayıflamaya yardımcıdır.
rezene de aynı şekilde zayıflamaya yardmcıdır(yanlz iştahını açtğnı söyleyen arkadaşlar var bende olmadı öle bişi)
he bi de şu şerbetli tatlıları gördüğün yerde arkanı dön kaç,çok tatlı isterse canın sütlü tatlı ye:54:
aklıma gelenler bunlar.
imkanın varsa spor salonuna gt yada eve bi alet al(ben salona gdyrm evime yakın ve ailemle aynı şehrdeyim bebeğimi bırakabiliorum onlara)

Back
X