1 sene sonra yine buradayim hanimlar yardim lütfen

elzemsu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
201
34
98
35
Selam hanimlar, yine buradayim en son aglar yakar buradaydim suan bambaska biri olarak sizden yardimlarinizi hayat tecrübelerinizi düsünerekten yazmanizi umut ediyorum.. eski konularim vardi 6 sene evli kaldim gecen sene bosandim 5 yasinda bir oglum var cok sükür isim iyi avrupada iyi yasayip gidioruz.. eski evliligime gelince tam anlamiyla 2 sene kan kustum.. benden sonra buldu birini tatiller gezmeler nispeter 2-3 ay sonra geri dönmek istedi bin pisman kabul etmedim... 1 sene kimse girmedi hayatima hep insanlari gözlemledim ne istedigimi bileyim diye... ask evliligi yapmistim sonu kötü bitti... cok iyi hayatim özgürüm hep geziyorum.. neyse artik istemistim gönlüme göre birini zamana biraktim.. ve derdim maddi güclü olucak diye ki etrafta adam yok yada bize denk gelmior.. herneyse biri tedadüf tanistim yüksek pozisyonda ayligi dudak ucurtacak halde ve agir adam evlenmemis cocuk yok.. banada deger verior... begenior belli.. ben görsel cok begenilen biriyim.. kendimede güveniorum.. tanisma fazlindayiz... ama ben hep mesafeliyim.. benim sorunum birine alisamamak yani ask yok zamanlami olur siz olsaniz neyapardiniz.. o adamdan daha iyisi karsima cikmicak ondan eminim.. lütfen mantikmi askmi nedersiniz.. ki ask evliliginide gördüm...

Bence hiç bulaşmayın belli ki yine mutsuz olacaksınız, zengin diye biriyle evlenilir mi ya? Ağzınız yanmış bi kere, daha mantıklı olun, bu dediğiniz mantık evliliği değil.
Zaten evlenme düsünmüyorum.. tanima ve alisma sürecinde zorluk cekiorum

mantık mı aşk mı demişsiniz de bi şık daha eklemişsiniz farkında olmadan...para??bence ikinci evliliğini yapacak daha önce yara almış,minicik bi evladı olan biri olarak yüksek mevki dudak uçuklatan rakamdan önce bu adam benim evladıma nasıl davranır beni üzer mi yanımda olur mu diye sorgulayın

Derdim para tipim de iyi yazmışsınız. Adam da zengin yani istediğiniz gibi, nedir içinize sinmeyen?
Icime sinmeyen inancimi evliligimin yüzünden bitmis olmasi.. zaten ask yok artik kafasindayim.. yani taniyimmi tanimayimmi diye gel gitlerdeyim.. birini begensemde sonu basla sekilde sorun olur .. kaldim böyle

mantık mı aşk mı demişsiniz de bi şık daha eklemişsiniz farkında olmadan...para??bence ikinci evliliğini yapacak daha önce yara almış,minicik bi evladı olan biri olarak yüksek mevki dudak uçuklatan rakamdan önce bu adam benim evladıma nasıl davranır beni üzer mi yanımda olur mu diye sorgulayın
Ondan emin olmasam zaten bulasmam..

Icime sinmeyen inancimi evliligimin yüzünden bitmis olmasi.. zaten ask yok artik kafasindayim.. yani taniyimmi tanimayimmi diye gel gitlerdeyim.. birini begensemde sonu basla sekilde sorun olur .. kaldim böyle

Tanıyın bakın o zaman beğenmezseniz almazsınız.

Aşk istemiyorum demişsiniz ama kıvılcım olmaması bu işten sizi caydırıyor. Yoksa adam kağıt üstünde mükemmel, safi mantık peşinde olsa isterdiniz adamı.

Eğer ki adam kişilik sahibi biriyse ve çocuğuna abilik, babalık edebilecekse tabi ki olumlu derim ben.Zamanla alıştıkça birbirinize sevgi kendiliğinden gelir :)

Aynen aşk evliligi mantık evliliği bunları çok görüyoruz evlilik kumar gibi ya kaybedeceksin ya kazanacaksın. Şuan mantıkla hareket et bu kadar yaralı iken aşk evliligi sana yanlış yaptırır guvenemezsin ki artık çok zor bu yüzden bu tanistigin adamı mantıken iyice gözlemle sabırlı mı çocuğuna nasıl davranır eli açık mı sorumluluk sahibi mı bunlar çok önemli şeyler

Kuzum mantiga yatmasi super ama sevmeden de bi omur gecmez ki
Evet iste insanlar cok bencillesti burda sevgi varmi yokmu belli degil etrafta adam yok birde avrupada hic yok... ben cok dua ettim kendimle ilgili.. iste o kivilcim yaratan tipler de var fakat 1 gece sonra beni unuturlar.. öbür tipler ise eski esimden farksiz ha ona geri dönmüsüm ha siradAn biriyle beraberim

Hay agzin bal yesin . Tam aynisini ben yazacaktim senin yorumu gorunce Aklin yolu bir demek istedim :KK52:

Evlenmek istemiyorum demissiniz, takilin oyle madem tanirsiniz adami da hem de vakit gecer

Ac degilsin acikta degilsin daha bosanali 1 sene olmus sirf zengin diye asik olmadigin adamla niye evlenesin ya daha kimler cikar karsina keyfine bak
Zaten evlenmekten cok korkuorum yapamam artik o düzeni... benim derdim bu adam olmasa baskasi (asik olursam baska onuda sanmiorum) insanlara alismak zor gelior.. eski esim kan kusturdu 2 sene onu zor sindirdim.. artik biri olsun hayatimda diye düsünmüstüm

Kendinizi neden bu kadar şartlandırıyorsunuz?
Daha iyisini bulamam,aşık olamam vb şekilde.
Akışına bırakın,adam evlenme teklifi etmemiş size,belki hiç etmeyecek,nereden bilebilirsiniz ki bunu daha en başından.
Belki ona yada başka birine aşık olacaksınız ilerde,bunuda bilemezsiniz.
Ayrıca kendi ayaklarınızın üzerinde duruyormuşsunuz ne güzel,neden sanki kimse olmayakmış,tek şansınız oymuş kafasındasınız,bırakın oluruna. Su akar yolunu bulur.

Bence sevmediğiniz bir insanla çok uzun sürmez, insan sevince pek çok şeyi görmezden geliyor da sevgi olmayınca en ufak mesele büyüyor. Tekrardan yara almak istemeyişinizi çok iyi anlıyorum, ben evliyim ve boşanıp tekrar evlenmek çok zor geliyor, çünkü bir ilişki kolay yürümüyor ve onu ayakta tutmak için genelde kadınlar çaba gösteriyor. Hele de evlat olunca, Allah bağışlasın. Bir anne olarak sorumluluğumuz da artıyor belki daha ciddi düşünen sizi de sevebilecek evlilik düşünebileceğiniz biriyle olsanız daha iyi gibi. Maddi durumu çok önemli değil, işi olan çok savurgan olmayan her erkek evine, eşine bakar aslında. Bence biraz daha zamana ihtiyacınız var eskileri unutmak için, pişmanlık verecek şeyler yapmayın, kalbinize de hitap edecek birini bulabilirsiniz. Daha çok kitap okuyun, müzik dinleyin, arkadaş edinin. Bunlar benim fikrim tabi ki, Allah yolunuzu açık etsin.

Back
X