- 26 Eylül 2015
- 201
- 34
- 98
- 35
Selam hanimlar, yine buradayim en son aglar yakar buradaydim suan bambaska biri olarak sizden yardimlarinizi hayat tecrübelerinizi düsünerekten yazmanizi umut ediyorum.. eski konularim vardi 6 sene evli kaldim gecen sene bosandim 5 yasinda bir oglum var cok sükür isim iyi avrupada iyi yasayip gidioruz.. eski evliligime gelince tam anlamiyla 2 sene kan kustum.. benden sonra buldu birini tatiller gezmeler nispeter 2-3 ay sonra geri dönmek istedi bin pisman kabul etmedim... 1 sene kimse girmedi hayatima hep insanlari gözlemledim ne istedigimi bileyim diye... ask evliligi yapmistim sonu kötü bitti... cok iyi hayatim özgürüm hep geziyorum.. neyse artik istemistim gönlüme göre birini zamana biraktim.. ve derdim maddi güclü olucak diye ki etrafta adam yok yada bize denk gelmior.. herneyse biri tedadüf tanistim yüksek pozisyonda ayligi dudak ucurtacak halde ve agir adam evlenmemis cocuk yok.. banada deger verior... begenior belli.. ben görsel cok begenilen biriyim.. kendimede güveniorum.. tanisma fazlindayiz... ama ben hep mesafeliyim.. benim sorunum birine alisamamak yani ask yok zamanlami olur siz olsaniz neyapardiniz.. o adamdan daha iyisi karsima cikmicak ondan eminim.. lütfen mantikmi askmi nedersiniz.. ki ask evliliginide gördüm...