1 senede bir senelik omrum gitti

Kocatan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2017
2
0
1
29
Herkese selamlar.1senelik evliyim severek evlendim ve hayatim boyunca bu sekilde mi olacak korkusu var suanda bende kaybetme korkum var cok seviyorum cok korkuyorum baskasina giderse beni aldatirsa diye gun icerisinde bircok kez ariyorum.Sanki birazda inanmiyo gibiyim.Daha once kufur siddet ve her tartismamizda defol git esyalarini topla demesinden gina geldi zamanla bende guvensizligi asiladi.Cok sinirli dedigi aninda olacak.Bana aldigi seyleri basima kakip benim malim diye konustugunu da biliyorum ama sakinlesince gelip gonul aliyo oda cok nadir oluyo.Gecenlerde mesela babamin kapisinin onune kadar gidip geri donduk yoruldum cevremde ki herkes benim onu ilgiden cok sıktığımı bir erkek olarak onun yapmasi gereken seyleri benim yaptigi soyluyo.Sanirim ben nerde nasil davranmam gerektigini bilmiyorum.Bana yardımcı olurmusunuz

Kaybetme korkusundan bir an önce kurtulman lazım.Kaybederim korkusuna kapılıp çok fazla üstüne düşersen zaten kaybedersin.Bence kendini biraz geri çek ve olayları akışına bırak.Seni seviyorsa zaten çaba gösterecektir.

Kaybetmekten korkmak güzel birşey ama bunu niye erkeğe hissettirsiniz ve kardesim. Kendini vazgeçilmez olduğunu anlasın bence davranışlarını bir an önce degistir

kaybetmekten korkmak genel olarak kendine olan güvensizliğin ile ilgili, adam senle evlenmiş daha 1 yıl olmuş neden gitsin** kendini ondan aşağıda görmene sebep ne? neden bu kadar boğuyorsun kocanı? küfür vs. neden oluyor kavga sebepleriniz neler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…