1 sinif ogretmenim

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.952
37.288
548
29
Kızlar dertmi diye sormayin evet dert bana göre.ilkokul öğretmenimi hic unutamiyorum özlüyorum.çok iyi biriydi çok sevdiğim öğretmenimdi.adi gülümser.ama soyadini hatirlamiyorum.onu bulmak istiyorum.nasil bulabilirim .onca yil geçti aradan instagramdan aratiyorum ama yok yani hicbiri benzemiyor.benim aklimda kalan.siyah küt sacli gözlüklü.guzeller güzeli öğretmendi .bi yol gösterin lütfen ya

Sınıftan tanıdığınız, aklınızda kalan arkadaşlarınız varsa onlarla iletişime geçmeyi deneseniz? Belki biris soyadını da hatırlıyordur. Bir de facebooktan çalışma yerini okulunuz olarak girip gülümser ismini aratmayı deneyin.

Tskur ederim.hic sormadim okuluma.onunden cok gectim bakiyordum oyle okula kucuklugum falan hep aklima geliyordu ama sormak gelmedi aklıma.sorsam söylerler dimi bana mudur yada yardimcisi falan.

Kızlar dertmi diye sormayin evet dert bana göre.ilkokul öğretmenimi hic unutamiyorum özlüyorum.çok iyi biriydi çok sevdiğim öğretmenimdi.adi gülümser.ama soyadini hatirlamiyorum.onu bulmak istiyorum.nasil bulabilirim .onca yil geçti aradan instagramdan aratiyorum ama yok yani hicbiri benzemiyor.benim aklimda kalan.siyah küt sacli gözlüklü.guzeller güzeli öğretmendi .bi yol gösterin lütfen ya
Bende aynı sizin gibi ilkokul öğretmenimi arıyorum ama hiçbir sosyal medyada bulamadım ismini ve soyisminide hatırlıyorum ama yok çıkmıyor malesef.

Sınıftan tanıdığınız, aklınızda kalan arkadaşlarınız varsa onlarla iletişime geçmeyi deneseniz? Belki biris soyadını da hatırlıyordur. Bir de facebooktan çalışma yerini okulunuz olarak girip gülümser ismini aratmayı deneyin.
Var bir okul arkadasim ama oda ortaöğretim öğretmenimiz ayni degildi ilk sınıfla.hala o okulda olabilirmi.emekli olmamismidir

Karnen duruyorsa orda yazıyordur soyadı

Okulunuza ulaşıp sorsaniz?

Sosyal medyada okulun sayfası varsa oraya girip üyelere sorabilirsiniz.Belki bir bilen çıkar.

Mumkunati yok.hicbir karnem yok yanimda ne olduguna dair bi fikrim de yok

Bence okuduğunuz okulun adını ilçesini ve öğretmenin ismini şu şekilde yazın arama motoruna:
Örnek veriyorum
İstanbul Kadıköy Atatürk İlköğretim Okulu Ayşe Öğretmen
Branşı varsa branşını da yazabilirsiniz

Ben ilkokuldan bir öğretmenimi o şekilde buldum, evlenmiş soy ismi değişmiş.

Şu an görev yaptığı okuldaki özgeçmişine ulaşarak o olduğunu anladım mesela.

Isterseniz özelden bana bildiğiniz kadarını yazabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım, google aramaları konusunda iyiyimdir :)

Back
X