Haftalardir sinir stres yasiyorum.Yavrum bu yil 1.sinifa basladi ozel bir okul.Biraz hareketli ara ara arkadaslariyla problemler yasadi yasiyor yeri geldi onlar buna vurdu yeri geldi benimki onlara vurdu hatta ben bir sikintisi mi var diyerekten psikiyatriye bile goturdum belli bir sorunu yani hiperaktivite cikmadi.Oyun terapisi ile devam ediyoruz.Simdi gelelim olanlara.Siniftaki birkac veli surekli kendi cocuklari hicbirsey yapmiyormus hep benimki sorun cikariyormus gibi surekli okula sikayete gittiler hatta okuldan atilsin diye baski yaptilar daha ne cirkeflikler.Bu olaylari atesleyen de sinif annesi.Okul bizi destekliyor ben her zaman yapici oldum cozum icin ugrastim sinif ogretmeni bunlar 1.sinif cok abartilacak sorunlar degil neden bu kadar buyudu bu olaylar anlamiyorum diyor.Idare rahat olun sizden talep gelmedikce ne sinif defisikligi ne de okuldan alinma sozkonusu olmaz diyor.Ama benim canimi sıkan surekli herseye yalan yanlis ufak buyuk herseyde yavrumun suclanmasi ve veliler arasinda hedef gosterilmesi.Ben bu surecte elebaslari olan kisiye gereken tepkiyi verdigimi devam etmesi halinde farkli yollara basvuracagimi soyledim.Suan icin veli grubundan cikmadim sessizce takipteyim orda bu tarz bir konu gecmedi sinifla ilgili etkinlikler psylasiliyor.Simdi siz deyin bana ben ne yapayim?Gruba agzima geleni yazmiyim diye zor tutuyorum kendimi.Biz ne zaman bu kadar 6 yasinda bir cocukla ugrasarak insanligimizi kaybettik.