• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Şubat Yeni bir Başlangıç

ya benide alın aranıza:2:

30 ocaktan beri diyetteyim birilerinin beni motive etmesi şart..

6.günde 1.5 kilo gitti ama sanırım giden su

Sanırım topik sahiplerinin yüz karasıyım . :26:
Bende diyet falan yok.Yarın inşallah :(((
LaMeKaN369 yarın diyetteyken konuşuruz.Şuan benim vereceğim motivasyon cümleleri gerçekçi olmayacaktır.Daha kendim hazır değilim :1:

Sanırım topik sahiplerinin yüz karasıyım . :26:
Bende diyet falan yok.Yarın inşallah :(((
LaMeKaN369 yarın diyetteyken konuşuruz.Şuan benim vereceğim motivasyon cümleleri gerçekçi olmayacaktır.Daha kendim hazır değilim :1:

tamam cnm ama hadi canlan azcık daha şubatın 4ü bugünden harekete gecc:10:

Bugün çok yoruldum.Ayaklarım beni burger king e gtürdü.Diyeti ilk günden patlattım :26: Ama yılmak yok yola devam :34:
Leysal sende işlernasıl gidiyor?Umarım her şey güzeldir :16:
Hoş geldin bgapacııım :16:

hafta sonu diyet bozuldu ne yazık ki:5: eşimle kahvaltı yok yemek vs derken biraz abarttım.aslında çok iyi başlamıştım.beni zayıf düşüren aslında bu hafta sonu aöf sınavımın olması.sınav zamanları stresten devamlı bir şeyler içesim yiyesim geliyor.ama bu hafta mümkün mertebe dikkat edecem sınav sonrası çok sıkı gircem diyete inşallah.bu göbek gidecek:9:

günaydın kızlar
kilo cetvelini bu adresten yaptım linkten ulaşabilirsiniz:16::16::16::16:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

teşekkürler canım ancak ben bunu nereye yapıştıracagımı anlamadım.

Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanı, yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır. demiş ama imza alanını bulamadım

Back
X