1 Temmuz...

Htckbrysl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
1.728
2.627
83
Sezaryenle doğum tarihi için planladık.. Zorunlu sezaryen olacaklardanım:( Normal görünüyordu ama çatı muayenesinde değişti:( hayırlısı.. Dua bekliyorum....

bebeğinizi sağlıklı ve mutlu bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah :nazar:
hayırlı uğurlu olsun şimdiden artık sezeryan öyle eskisi gibi çok ağrılı olmuyor korkmayın hiç...

bebeğinizi sağlıklı ve mutlu bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah :nazar:
hayırlı uğurlu olsun şimdiden artık sezeryan öyle eskisi gibi çok ağrılı olmuyor korkmayın hiç...

Allah razı olsun.. Rabbim hayırlısıyla size de nasip eder inşaAllah..Korkmuyorum desem yalan olur ama sonunu düşününce iyi olacak diyorum inşaALlah

Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah.. kişiye göre elbet değişir ama anlatıldığı kadar zor değil sezeryan korkma bol hareket ettiğin sürece sezeryan olduğunu bile anlamıyorsun.. Allahım yardımcın olsun..

Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah.. kişiye göre elbet değişir ama anlatıldığı kadar zor değil sezeryan korkma bol hareket ettiğin sürece sezeryan olduğunu bile anlamıyorsun.. Allahım yardımcın olsun..

Sağolun Allah razı olsun.. İnşaAllah sağ salim kavuşuruz.. Kalbinde de problem var oğlumun o yüzden tedirginim.. Dua bekliyorum

Back
X