- 4 Haziran 2024
- 41
- 17
- 3
- 23
- Konu Sahibi Beyzasss0411
Merhaba 3 günüm geçmişti bu sabah ilk attığım net gibi gözüken test çıktı az önce tekrar yaptım silik çıktı sizce durum nedir bu şekilde yaşayan var mı daha önce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizce olma ihtimali yüksek miBence kan verin
Bence yüksek ilk başta benim de böyleydi em son yaptığımda net iki çizgi çok netti kafayı yememek için direkt kan verin idrar testi yoruyor insanı yaSizce olma ihtimali yüksek mi
Umarım vardır çok teşekkür ederimkan verin. idrarın bekleme süresine göre test farklı çıkabiliyor. kan verin gebelik var görünüyor.
Off evet sevincimi yaşayamıyorum çünkü emin olamadım bir türlü yaBence yüksek ilk başta benim de böyleydi em son yaptığımda net iki çizgi çok netti kafayı yememek için direkt kan verin idrar testi yoruyor insanı ya
Özelde iki saate sonuç çıkıyor durumun müsaitse değilse sağlık ocağına git çarşamba günleri kan alıyorlar cuma sonuç çıkarOff evet sevincimi yaşayamıyorum çünkü emin olamadım bir türlü ya
Özelde iki saate sonuç çıkıyor durumun müsaitse değilse sağlık ocağına git çarşamba günleri kan alıyorlar cuma sonuç çıkar
Biraz dsha bekleyeyim mi kanda hemen çıkıyor mu net olarakÖzelde iki saate sonuç çıkıyor durumun müsaitse değilse sağlık ocağına git çarşamba günleri kan alıyorlar cuma sonuç çıkar
Kanda çok net çıkarBiraz dsha bekleyeyim mi kanda hemen çıkıyor mu net olarak
Tamam çok teşekkür ederimKanda çok net çıkar
Bu testlerin yanıltma payı da var bir de psikolojiyi çok bozuyor bence kan ver yinede sen bilirsin
Hadi hayırlısı inşallah sende hayırlısını iste sonucu yaz heTamam çok teşekkür ederim![]()
Merhaba 3 günüm geçmişti bu sabah ilk attığım net gibi gözüken test çıktı az önce tekrar yaptım silik çıktı sizce durum nedir bu şekilde yaşayan var mı daha önce
Eki Görüntüle 3436873 Eki Görüntüle 3436874
Ayy umarım hayırlısı olur muhakkak yazarımHadi hayırlısı inşallah sende hayırlısını iste sonucu yaz he![]()
Evet ilk yaptığım sabah ilk idrarla olan netti sonra hiç beklemeden test yaptım yani varsa bile kendimi şüpheye düşürdüm kan vermem en doğrusu olacak olursa ilk gebeliğim olacak o yüzden bilmiyorum açıkçası pek çok teşekkür ederimAynı gün bukadar test yaparsanız silikleşir tabi.
Henüz çok yeni gebelik ilk idrarda net çıkar.
Daha sonra silikleşir çünkü idrardaki Hcg ilk idrarda fazla olur. Sonra gün içinde yiyip içtikte o idrarda silikleşir.
Her testin net olması için hamileliğin ilerlemesi gerekir.
Yani günde 5 test yerine sabah ilk idrarla yaptığınıza bakın kan verin.
Hanimefendi gebeligimi ogrendigim test bunlar sizin testleriniz silik degil NET silik test bu gorseldekidirEvet ilk yaptığım sabah ilk idrarla olan netti sonra hiç beklemeden test yaptım yani varsa bile kendimi şüpheye düşürdüm kan vermem en doğrusu olacak olursa ilk gebeliğim olacak o yüzden bilmiyorum açıkçası pek çok teşekkür ederim![]()
Ayyy içime su serptiniz siz bu attıklarınızla mı hamile olduğunuzu öğrendiniz pekiiHanimefendi gebeligimi ogrendigim test bunlar sizin testleriniz silik degil NET silik test bu gorseldekidirgebesiniz
Evet bu testlerden sonra kan verdim degerim 8.26ydi 2 gunde bir artis olduAyyy içime su serptiniz siz bu attıklarınızla mı hamile olduğunuzu öğrendiniz pekii