Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kısa kollu zibin tişört uyku tulumu seklinde giydirdim birde çorap fazla mı acababizim oda da 22-23 derece. ben sadece kısa kollu zıbın, üzerine ince pijama giydiriyorum. sorun olmuyor. bi ara 2 gün hastanede yattık orda doktor sadece uzun kollu bir zıbın giydirmemizi söyledi. orda da üsümedi hiç, güzel uyudu.
Bence fazlaBen kısa kollu zibin tişört uyku tulumu seklinde giydirdim birde çorap fazla mı acaba
bence fazlaBen kısa kollu zibin tişört uyku tulumu seklinde giydirdim birde çorap fazla mı acaba
Bende uzun kollu zibin ile pijama giydirmiyorum çorap da giydirmeyi bıraktım sadece zibin tişört tulumEvim 23 derece 0.5 togg tulum kullanıyorum sadece uzun kollu pijama atlet vs yok 1 toggda çok terliyor
Çorabı bende bıraktım ama tişört giydirsem mi yoksa giydirmesem mi zibin üstüne bilemedim üstünü çok acıyor hiç örtmuyor diyebilirim neredeyse sadece zibin tulum ile de hasta olur mu acaba diye düşünüyorum yakın zamanda influenza geçirdi zor zamanlardı en ufak bir durumda korkuyorumbence fazlaben çorap da giydirmiyorum
cocuk soğuktan hasta olmaz. gece gözleyin eğer yüzüstü dönüp kollarını altına alıyorsa veya sabah bezi aşırı çiş doluysa üsüyordur, o zaman daha kalın giydirmeyi düsünürsünüz.Çorabı bende bıraktım ama tişört giydirsem mi yoksa giydirmesem mi zibin üstüne bilemedim üstünü çok acıyor hiç örtmuyor diyebilirim neredeyse sadece zibin tulum ile de hasta olur mu acaba diye düşünüyorum yakın zamanda influenza geçirdi zor zamanlardı en ufak bir durumda korkuyorum
Aslında bende biliyorum soğuğun değil sıcağın hasta ettiğini ya da kat kat giydirmeye gerektiğini ama doğduğundan beri sürekli hastanelerde olduğumuz için galiba biraz takıntı haline getirdim bu hastalık mevzusunu doğru bildiğim şeyi yalnis uyguluyorum o yüzden galibacocuk soğuktan hasta olmaz. gece gözleyin eğer yüzüstü dönüp kollarını altına alıyorsa veya sabah bezi aşırı çiş doluysa üsüyordur, o zaman daha kalın giydirmeyi düsünürsünüz.
benim oğlum üstünü örttüğümüz an sanki kurtlanmış gibi ayaklarıyla itiyoryani ben de örtmüyorum üstünü. ayrıca kat kat giydirmek de cocugun rahat uyumasını engeller. yani üşüyorsa da togg’u arttırın, kat kat giydirmeyin gece. kendinizden pay bicin o kadar katlı kıyafetle rahat uyuyabilir misiniz?
valla hepimiz aynıyızAslında bende biliyorum soğuğun değil sıcağın hasta ettiğini ya da kat kat giydirmeye gerektiğini ama doğduğundan beri sürekli hastanelerde olduğumuz için galiba biraz takıntı haline getirdim bu hastalık mevzusunu doğru bildiğim şeyi yalnis uyguluyorum o yüzden galibaannelik iste
Bazen gerekiyor o azar bizlerevalla hepimiz aynıyızben de hastaneye çocuğu kat kat kıyafetle götürünce doktordan azarı yedikten sonra bi kendime geldim
![]()
TErliyor mu peki gece kontrol ediyor musun?Bende uzun kollu zibin ile pijama giydirmiyorum çorap da giydirmeyi bıraktım sadece zibin tişört tulum
Ediyorum vücudun da bir şey yok sadece kafasında soğuk terleme oluyor o tulumdan öncede vardıTErliyor mu peki gece kontrol ediyor musun?