canım üzülme benim bi arkadaşımda testten önce adet olmuştu ama ikincide ikizlerine hamile kaldı.ikinci tüpünde sanada Allahım iki tane nasip eder inşaallah.pembemavi arkadaşımın yazdığına katılıyorum cnaım 2 yada 3 adet dönemi en az ve psikolojik hazırlık gerekli.ben 6 ay ara verdim.hakkımızda hayırlısı olsun.en kısa zamanda meleklerimize sağlıkla hayırlısıyla kavuşmak dileğiyle.sevgiler...
umutsuz olma nolur benim durumum seninkinden daha vahim.bi anlatsam ağlarsın eminim.genetik problem var bizde ve embriyolarımız transferden önce pgt denilen bir işlemden de gçiyorlar.maddi manevi çok sarsıyo bizi.neyse ayrıntıya girip moralini daha çok bozmayım.ben 3. tüpüme başlıyorum pazartesi günü.uzun protokolle ankara anatolia tüp bebek merkezinde.hakkında hayırlısı böyleymiş demekki canım.herşeyim bi zamanı var.zamanı gelince meleklerin gelip seni bulacak eminim Allahın ziniyle.Allaha emanet ol canım sevgiler...
geçen hafta çarşamba günü 3 embriyo transferim oldu dün sabah adetim başladı doktorumla görüştüm pek olumlu konuşmadı sonucun büyük ihtimal negatif olduğunu söyledi pazartesi genede test yaptırmamı söyledi ikinci tüp bebek denemem için ne kadar süre geçmesi gerekli lütfen yardımcı olun neden tutmadığını anlamadık herşey normal gidiyordu taki dün sabaha kadar hastanemi değiştirmek istiyorum sizin önerebileceğiiniz bir hastane varmı ben international hospitalda yaptırdım
geçen hafta çarşamba günü 3 embriyo transferim oldu dün sabah adetim başladı doktorumla görüştüm pek olumlu konuşmadı sonucun büyük ihtimal negatif olduğunu söyledi pazartesi genede test yaptırmamı söyledi ikinci tüp bebek denemem için ne kadar süre geçmesi gerekli lütfen yardımcı olun neden tutmadığını anlamadık herşey normal gidiyordu taki dün sabaha kadar hastanemi değiştirmek istiyorum sizin önerebileceğiiniz bir hastane varmı ben international hospitalda yaptırdım
Canım genede tahlilini yaptır umudunu yitirme BELLİMİ OLUR SENİN MELEKLERDE GEÇ GELİŞMİŞTİR
canım geçmiş olsun ilk denemede fazla önem vermiyorlar,BOZULAN MORAL VE GİDEN PARALAR onların değil,ben bu konuda başbakanlığa ve sağlık bakanlığına yazı yazmayı bile düşünüyorum,,,ne demek canım negatif sonuç sonrası aile içinde neler yaşanıyor bunu bir allah birde yaşayan bilir,,,,,BENCE başlamadan evvel bütün detaylara bakılmalı,,ondan sonra tüp bebek işlemine geçilmeli ama bazı işlemlere ancak birkaç negatif sonuçtan sonra bakılıyor ve ne hikmetse ondan sonra gebelik oluşuyor E BE İNSAF baştan işi sıkı tutun bu kadar insanda hem maddi hem manevi yıkımlara uğramasın,,,,,yanlış mı bilemiyorum bu düşüncem????
nurhan cım arkadaşım fazla ara verme orası pahalı burası pahalı diyede düşünme sakın,,,,,, zira alacağın negatif sonuçta maddi kayıptır,,,birdahaki denemene 3 ay ara var sıkı bir incelemeye gir ,birikiminide şuandan itibaran yapmaya başla bence allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin:Saruboceq:
teşekkürler canım benim durumumda olupta hamile olan çok az kişi var yarını sabırsızlıkla bekliyorum ama içimde hiçbir ümit yok ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?