1. Trimesterda kalp durması belirti verir mi ?

vera12345

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2024
651
301
18
33
9+3 hamleyim en son 15 gün önce gittim doktora cuma tekrar randevum var ama içim içimi yiyor acaba yaşıyor mu diye. Bundan önce iki kaybım var ilkinin de 8. Haftada kalbi durdu ama ben 10. Haftda rutin kontrolde öğrenmiştim onda hep bi lekelenme vardı. Bunda lekelenme vs yok kan sulandırıcı iğne, corasprin ve progestan kullanıyorum. Yine de korkuyorum belirti veriyor mu ?

Allah yardımcın olsun ama benim hep düşükler lekelenir ile başladı seninki inşallah yoktur

aklına kötü şeyler getirme canım. her hamilelik ayrı. kan sulandırıcı da kullanıyorsun hem. inşallah 12’yi de atlatırsan kafan iyice rahatlar🙏

aklına kötü şeyler getirme canım. her hamilelik ayrı. kan sulandırıcı da kullanıyorsun hem. inşallah 12’yi de atlatırsan kafan iyice rahatlar🙏
İnşallah. Aslında problemim pıhtılaşma değildi tek gende sıkıntı var çünkü. Düşük öyküm olduğu için biraz da önlem amaçlı verdi doktor. Ama düşünmeden edemiyorsun işte 😖

Bende memede hassasiyet gitmişti, sönüp sarkmıştı. Mide bulantısı kesilmişti. Bir de af buyur dışkı rengi beyaz-sarı gibi çok çok açık bir şey olmuştu. Bunlar olunca ben bir terslik olduğunu anlayıp doktora gittim. Kalbinin durduğunu söyledi.

Bende memede hassasiyet gitmişti, sönüp sarkmıştı. Mide bulantısı kesilmişti. Bir de af buyur dışkı rengi beyaz-sarı gibi çok çok açık bir şey olmuştu. Bunlar olunca ben bir terslik olduğunu anlayıp doktora gittim. Kalbinin durduğunu söyledi.
Benim en başından beri yok bulantı falan. Hassasiyet de önceki kadar değil ama var yine. zaten iki gün sonra öğreneceğim de işte.

Back
X