• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.Tüp Bebekte olusan döllenme 2.de oluşmadı

trilece34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
195
187
53
1.de 1.kalite blastosist embriyo olusmustu tek yumurta amh az 0.2
2.tüpte tek yumurta olgun,ve saglikli sperm döllenme olmadı.
Dün opu oldum bugun üzücü sonucu aldim yas 37 ve bunda fazlaca gereksiz igne verildi gonalf doz yuksek luvaris(lh hormon)eklendi.Sizde boyle durum olan varmi Ben ilaca bagliyorum amh haric hic bir sorunumuz yok:(
Asilamada klomende hep 2 yumurta olurdu,gonalfe gecildi yumurtam teke dustu moral cok bozuk kizlar niye olmustur sizce bir teselli verin:(((Benim durumda olan varmi birinci dollenip 2
dollenmeyen ,eklenen ilactanmi oldu acaba:((

Canim benmde amh gecrn sen 0.6 idi. Bu sene allah bilit nasildir. 3 tup bebk yaptim bende. Her sefer birbirinden farkliydi. Yani her ay sen en bastan tamamen farkli yumurtalar uretiyosun. Sana tavsiyem nacizane birakmadan sabirla devam etmen. Arti solembi durum var sen yksek doz ilacda alsan sadece clomende alsan yumurta sayin degismeyecek canim, gittigim her doktor yuksek diz ilaclarin yumurta kaliresini az da olsa dusurdugunu soylediler. Bizim durumda zaten az olan yumurtayi daha azaltmak oluyor bu. rezervi iyi olan hastalarda bu sorun olmuyor cunku cok yumurta cikarmak icin bi kac yumurtayi gozden cikarabiliyolar yani 20 yumurtadan ikisi ucu kalitesizde olsa sorun olmuyor. . Bnm tedavilerim basarili olmadi baska baska sorunlar cikti. Sana tavsiyem mini yada naturel tup tedavisi ve biasan devam etmen belki 6-7 sefer, sonunda illaki bulursun altin yumurtayi... Yolun acik olsun

Ben amh bilmiyorum ama fsh yuksek bana kullanilan ilaclar adetin 3. Gununden itibaren lucrin13 ml ve gonalf 225 vurulmaya basladim sonrasinda luveris 75 eklendi. Gonalf 150ye dustu. Sonra lucrin kesildi opudan 4gun önce her gun cetrotide 0.25 kullandim. Baslangicta 5 yumurtam vardi 4u işleme alindi 3u dollendi. 3 taneside transfer edildi. Kendi ilaclarinla karsilastirinca cok mu? Seninki

Bana da gonal f 250 300 vs vuruldu anlamadim 4 veya 5 gun luveris arkasina 2 gun cetrotide ve catlama ignesi derken yumurtam bildigin olgun diyorlardi fos cikti,ben ignelerin artisina yordum biraz .
Vicdanazabi
peki ben her tedavimde yumurta rezervi olarak daha mi kotulesiyorum?Ara vererek mi yapayim sizce yani 38 e yaklastim.
Ne diyorsunuz bu konuda,Gecen sefer blastosist tutmayinca rahime de cizik atildi .
Yani klomenle deneseler sansimi keske bu sefer ?baska merkeze gidince daha pahaliya gelecek bize de

bende amh 0,60 dı en son haziranda ..ayrıca 5 yıdır çikolata kistim var 2 tane sol yum da.. 2 toplama 1 transfer şeklinde havuz sistemi yapalım dedi doktor amh düşük olduğu için birkaç yumurtamız hazırda dondurulmuş bulunsun dedi ..

gonal f 375 ile başladım .
4. günden sonra 300 e düştü ama kalçadan menogon 75 ile yine 375 e tamamlandı
bu arada 0,25 lik 7 tane orgalutran vuruldum .
ilacım 225 ve 150 ile son buldu..

4 antral ile başladık 3 yumurta olarak devam etti
3 ü toplandı
1 i sağlıksızmış
2 tanesine işlem yapıldı
1 tanesi döllendi ve 2. gün 4 hücreli iken donduruldu. 1 tanecik embriyom var allah bağışlarsa :)

sonra adet gördüm işte... bekledim bu adeti tekrar... bu adette de kist oluşmuş basit kist
doktor doğum kontol hapı verdi ...

temmuzdan beri raporum çıkmış durumda ama sadece 1 defa işlem yapılabildi

bende amh 0,60 dı en son haziranda ..ayrıca 5 yıdır çikolata kistim var 2 tane sol yum da.. 2 toplama 1 transfer şeklinde havuz sistemi yapalım dedi doktor amh düşük olduğu için birkaç yumurtamız hazırda dondurulmuş bulunsun dedi ..

gonal f 375 ile başladım .
4. günden sonra 300 e düştü ama kalçadan menogon 75 ile yine 375 e tamamlandı
bu arada 0,25 lik 7 tane orgalutran vuruldum .
ilacım 225 ve 150 ile son buldu..

4 antral ile başladık 3 yumurta olarak devam etti
3 ü toplandı
1 i sağlıksızmış
2 tanesine işlem yapıldı
1 tanesi döllendi ve 2. gün 4 hücreli iken donduruldu. 1 tanecik embriyom var allah bağışlarsa :)

sonra adet gördüm işte... bekledim bu adeti tekrar... bu adette de kist oluşmuş basit kist
doktor doğum kontol hapı verdi ...

temmuzdan beri raporum çıkmış durumda ama sadece 1 defa işlem yapılabildi

Havuz sistemi de mantikli galiba bende 1 veya 2yumurta olusuyor 3.4. ler kucuk oluyor genelde.Aslinda dediginiz gibi en mantikli havuz sistemi ya da mini IVF

Back
X