1 yas bogaz iltihabı

301114

Hukabo
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
430
511
23
35
Oglum 1 yaşında hiç bişeyi yokken aniden ateslendi disine yordum tüm soğuk kanliligimla yikadim surubunu verdim vs ateşi düşmek bilmedi aksama doğru acile gittik ileri derecede boğaz enfeksiyonu olduğunu öğrendik vücut uzun süredir savasiyomus yenemeyince ateşle kendisini belli etmiş
Ertesi günü doktorunuza gittik NOVOSEF iğne verdi 4 tane bugün 2.yi vurunduk
Bu iğneden vurunan veya bilen var mı acaba faydası gerçekten olur mu
Oğlum agladikca ben agliyorum canı yanıyor belli

Tatlım benım lkızımda 18 aylık multısef adlı ıgne verdı bızede sabah aksam bırde antıbuyotık kullandık ıkı,hafta arayla fayda etmeyınce ıgneye başladık çok,sukur bır hafta ıgne kullandık,suan ıyı aynı zamanda keçi boynuzu pekmezı vreedım bır cay kaşığı

ewet canları yanmazzmı kızımda nasıl olmuştu bakılmayacak kadar kotuydu geçer ıns.

Peki iştahsızlık olmusmuydu hiç bişey yediremiyorum sadece süt içiyor inek sutu içine bikuvi koyup ta veriyorum ve 1 lt iciyo daha dün 1 yaşına girdi bukadar süt sorun olur mu dersin başka bişey yemeyince istemeye istemeye süt veriyorum

Tatlım bır lokma dayı bırsey koymuyodu ağzına oyusden ne ıstıyosa onu ver bence bırsey yemeyınce dokt.vıtamın şurubu başladı bıze

Ama genede çok sut sorunn olurmu bılecemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…