1 yaş çocuk oyalama sanati

Öyleyse konuya iyice göz devşirip yorum yapalım
Oyalamak kötü bir tabir değil
Kendi kafanızdan ayıp uydurmayın

Sizin icin kotu olmayan sey benim icin kotudur belki. Kendi adima cocugumu nasil oyalarim diye dillendirmem...dusunmem... Neleri kesfedebilir..neler ogretebilirim..gelisimine nasil katkida bulunabilirim diye dusunur sorgularim vsvs..neyse acikladim zaten.

Konu sahibine gelirsek..cocugunuza sekerli gidalar yedirmiyorsunuz degil mi? Eger Oyleyse azaltin derim.
Arada da dogal yaglarla masaj yapin..sakinlesir belki biraz. Nette bircok oyunlar bulunur. Bence gelisimi icin simdiden birseyler yapmaya calisin ufaktan. Merakli bir cocukmus zaten ..guzel seylere yonlendirin derim.

İnstgrama montessori yaz bi çok sayfa çıkcaktır.. her yaşa uygun etkinlik bulabilirsin

Özür dileyerek soruyorum ama yürümemesi normal mi?

15 aylık benim oglum. 11 aydan beri yuruyor kosuyor 13 aydan beri hic mi hic emeklemiyor. Kiyaslama gibi algilamayin lutfen niyetim kesinlikle bu degil ama kiz cocuklari daha da erken ayaklanir diye biliyorum.
Doktora danistiniz mi? Enerjisini atamiyor olmasin?
Bazı çocuklar geç yürüyor. Benimki de istese yürür ayakta duruyor birkaç adım atıyor özellikle biz odada yokKen yürüyor ama genel olarak tercıh etmiyor zaten bir yürüse rahatlayacagim sanirim

sizin çocuğunuz kaç yaşında. Yani yazmaya utanıyorum ama inanın hepsini yapıyoruz mesela blokları var oynadı bir süre ama artik elini sürmüyor. Bulaşık makinasına çok meraklıyDi artık yaklasmiyor. Evi supururken pesimdeydi ondan da sıkıldı. Baby tv aciyorum zaten arada. Onda da sevmediği bir cizgi film varsa agliyor kumandayi verip degistiereyim diye. Bu şekilde hepsi. Çabuk sıkılıyor ya da tüketiyoruz bilemiyorum. Zaten bu kadar zor durumda hissettiğim için konu açtım akıl akıldan üstündür. Minik org var ama davul ve diğer muzik aletlerine bakayim. Çok teşekkür ederim.
Daha on ay yeni bitti. Adım adımın aktivite setlerinden de aldım ama onlarla çok nadir ilgileniyor. Tek başına zaman geçirmeyi seviyor. Evdeki ahşap bardak altliklarini araba gibi kullanıyor mesela. Bende de küçük org vardı ama çabuk sıkıldı ondan . Kaya davulla uzun süre oynuyor. Ritimlerine bayılıyor. Kafa sallayarak dans ediyor. Yani zaten dediğim gibi çok uzun süre oyalanması zaten mümkün değil. Ben bir de ev içi çitlerden aldım. Bahçe gibi kapattım. Ona tutunarak yürüyor, oynuyor.

Suyu çok sever de kış günü islanmasin diye banyo vaktinde oynatıyorum. Benimki yumurta kutusunu da yer kesin. Çok seviyor kağıt yemeyi. Ciddi yiyor hem de cigneyip yutuyor. İş bankası yayınlarının hareketlı kitapları var siz de onlara bakabilirsiniz benimki çok seviyor ama yiyor işte.
Canım bebeğinizde kansızlık olabilirmi?? Kağıt türü şeyler yemesi onu işaret ediyor.bir kan tahlili yaptırmanı öneririm.benimkide öyleydi.ciddi demir eksikliği çıktı.ilac tedavisinden sonra o yemeleri azaldı baya.

Back
X