1 yas erkek dogum gunu

aras45

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
75
13
8
31
Slm arkadslar oglumn dogum gununu yapicam basit kolay yapabilcgm tarif ve sus bildiguniz varsa yardimci olun lutfennn guzel olsun farkli olsun iyi olsun istiyoru
m

Benim çok hoşuma gitti bu kızıma doğum günü yaparsam kesin yapıcam

Bonibonlu kurabiye yapabilirsin çocukların çok dikkatini çekiyo :)

Ben farkli sekiller istiyorum bulundgm ilcede az seyler var netten siparz vermek istmyrm

Bunlar ı yapabilirsin canım kağıtların içindeki cocostar istersen tarifini göndereyim

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-07-21-56-21.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 285
  • Screenshot_2016-03-07-21-57-00.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 276
  • P_20160221_185123_p_1.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 126
  • P_20160220_142223_1.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 293
önce bir hedef kitleyi belirtin bence

1 yaş çocuğunun arkadaşı olmayacağına göre daha çok yetişkinler mi olacak partide

saat kaçta parti ona göre doyurucu menü mü tadımlık menü mü

yani kerli ferli adamlara cicili kardan adam kurabiye yetmez çocuk çok olan partilerde güzel olur onlar

bence bunlara göre önerelim menü

klasik kek börek poğaça kısır dolma sarma olacak da ek ne olabilir diyorsanız ben çok fazla tatlı olmasın derim mesela patlamış mısırdan falan değişik şeyler yapılabilir belki

pasta da olunca tatlılar yenmiyor çok

kardanadam da olabilir görseli güzel ne olur derseniz bonibon çikolata ve irmik tatlısından yapacaksınız

Ya genelde yetiskin aksam olcgi ivin herkes tok gelir yemek yer gelir sarma kardan adam kurabiye irmikli bonibon bide kucuk hazr yufkadan borek yapsam yeter mi sizce

Bayılırım böle mevzulara
Bende doğum günü delisi bi anne olarak yaptığım hazırlıkları seve seve paylaşırım

Cooook guzel olmuss cnm peki kolay tarif gonderir misin bana ben tek yapcm kimsem yok ondan basit olsun guzl olsun istyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…