1 yaş oğlum kronik böbrek hastası hasta doktor beslenme tavsiyesi ihtiyacım var ltf yardım edin nolu

Umutsenben

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2015
74
26
8
35
Arkadaşlar buraya yazıyorum hem aktif hem de evladının böyle zor bir hastalığı olması doğdu doğalı çekmesi bence belki de en büyük dertlerdendir.

Bana çok yardımcı oldunuz hakkınızı helal edin o kadar yalnıZım ki bu belirsiz yolda hepiniz bana yoldaş oldunuz sağolun.

Oğlumu şöyle tam teşekküllü tercihen üniversite hastaneye götürmek istiyorjm bana yardımcı olur musunuz.
Sorunları var mesanede böbrek de ama yygulayın dexikleri bir tedavi yok o yüzden yeni bir ışık arıyorum.

Tabi beslenmesi de çok kafamı kArıştırıyor diyetisyen anne ripp bana yardımcı oldu Allah ondan razı olsun. birebir yaşayanlar nasıl bir düzen uyguluyor merak ediyorum.

Çok sağolun bana yoldaş oldunuz bu yalnız hayatımda. Aallah kimsenin evladına hastalık kötülük dert vermesin tüm hastalara şifa versin inşallah. Amin.

Şehir ne fark eder ki en iiyi doktor neredeyse en hangi hastane ilgileniyorsa oraya götürmek istediğim için sordum zaten ben.

Doktor bilgi vermiyor abartmadan ver dedi sorduğumda abartmamak nedir deyince de ben bilemem demişti.

Doktora zaten gittim prof liste de aldım ama hergün bakliyat ver demesi ve başka bir kaç önerisi kafamı karıştırdı ben de aormak zorundayımm böbrek hasarı olan çocukların annelerine.

Teşekkürler.

Doktor değil de hastane tavsiye edebilirim sanırım.

Şimdiye kadar hacettepeden şikayetçi olan kimseyi görmedim varsa da bilmiyorum. Tam tersi herkes çok memnun.

Siz yine de iyice bi araştırın isterseniz. Benim de en güvendiğim hastanedir. Doktorları Türkiye standartlarının üstünde bence.

Hacettepe ve Başkent hastanelerini araştırın
Hacettepe Çocuk alanında çok iyidir
Başkent ise böbrek hastalıkları konusunda
Burdan verilen diyet önerilerini uygulamayın
Faydasından çok zararı olabilir
Acil şifalar dilerim.

Evet ben de öyle olduğunu düşğnüyorum. Gitmek aklımda zTen. Acaba çocuk nefrolojye giddnler var mıdır aramızda belki fikir verirlerdi.

Teşekkür ederim ilginize.

Tamm teşekkür ediyorum sağolun araştıracağım ama bana tam ikisinin karıçımı lazım hacettepe daha mi iyi olur acaba araştırmam lazım bunu. Sağolun yardımınız için.

Evet ben de öyle olduğunu düşğnüyorum. Gitmek aklımda zTen. Acaba çocuk nefrolojye giddnler var mıdır aramızda belki fikir verirlerdi.

Teşekkür ederim ilginize.

Rica ederim. Çocuk bölümüyle hiç işimiz olmadı çok şükür ama gittiğimiz diğer her bölümden çok memnun kaldık. Annem küçükken hastalandığımda hep hacettepeye götürürmüş.

Tanıdığım yok ama çocuk bölümünün her anlamda çok gelişmiş olduğunu biliyorum. Doktorlar da gerçekten çok ilgili. İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz diye tahmin ediyorum.

Allah yavrunuza acil şifalar versin.

Tamm teşekkür ediyorum sağolun araştıracağım ama bana tam ikisinin karıçımı lazım hacettepe daha mi iyi olur acaba araştırmam lazım bunu. Sağolun yardımınız için.
İkiside üniversite hastanesi
Hacettepe Pediatri Nefroloji çok çok iyidir.
Zamanında böbreği alınması lazım denilen kızkardeşime yanlış teşhis konulduğunu orda öğrendik.

İkiside üniversite hastanesi
Hacettepe Pediatri Nefroloji çok çok iyidir.
Zamanında böbreği alınması lazım denilen kızkardeşime yanlış teşhis konulduğunu orda öğrendik.

Çok şanalıymışsınız bizim de var öyle karşık durumlarımız. Çok iyi diyorsunuz yani ben o zaman yarın bir arayayım ilgilenirler umarım.

Oğlumun tam hastalığı belli değil anne karbında başlıyor sorunlar. Şuan mevcut olarak kesik kesik çiş yapıykor ve mesaneyi tam boşaltamıyor ama uyguöladığımız bir tedavi yokbakslım belki onlar farklı bir şey görür, söyler.

Teşekkür ederim, sağolun.

Rica ederim
Çok geçmiş olsun

Amin inşallah Allahınm acil şifalar verir. Size de hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.

Tamam yarın arayacağım ilgilenirler umarım. Hacettepe sayılı yerlerden biri inş bize de şifa olabilir.

Nasıl bir yer acaba kalabalıksa çok mu sonraya kalır randevu. Yarın öğrenmeliyim.

Teşekkür ettim fikir verdiğiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…