- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
amelitanımızı oldukkk 1 ay oldu çok kolay ve basit bir ameliyattı 2. gün normal hayatımıza döndukk. desteğiniz için çok teşekkürler.
merhabalar
oğlum 17 kasımda zeynep kamil de oldu ameliyatını bende ameliyatttan çok narkozdan korkouyordum ama korktuğum gibi olmadı sabah 8 de hastanedeydi 9 da ameliyata aldılar 10 da yarı uyanık birşekilde geldi 15 dk. ağladı sonra 1-1,5 saat uyudu uyandığında kendinne gelmişti.sadece haraketli bir bebek olduğu için yatmaktan sıkıldığı için ağladı 13,30 da hastaneden çıkıp evimize geldik o gü koltuk tepelerindde gezmeye devam etti. korkmayın fakat tedavisinde geç kalmayın iğne tedavisi hormonal sadece yumurtayı büyütmeye yarıyor inmesine değil ve yan etkisi çok ve geç kalındığında kısırlık ve kansere kadar gidebiliyor lütfen ihmal etmeyinnn
merhaba eski bir konu ama umarım görürsünüz mesajımı, benim oğlumda olacak ameliyat aynı zamanda sünnette, bende çok korkuyorum özellikle anesteziden

dikişler ne zaman iyileşiyor, bez bağlama nasıl oluyor bu dönemde, bebeğim çok hareketli hareketi kısıtlanıyor mu iyileşme sürecinde?