1 yaş ve innemiş testis ameliyatı

amelitanımızı oldukkk 1 ay oldu çok kolay ve basit bir ameliyattı 2. gün normal hayatımıza döndukk. desteğiniz için çok teşekkürler.

merhabalar
oğlum 17 kasımda zeynep kamil de oldu ameliyatını bende ameliyatttan çok narkozdan korkouyordum ama korktuğum gibi olmadı sabah 8 de hastanedeydi 9 da ameliyata aldılar 10 da yarı uyanık birşekilde geldi 15 dk. ağladı sonra 1-1,5 saat uyudu uyandığında kendinne gelmişti.sadece haraketli bir bebek olduğu için yatmaktan sıkıldığı için ağladı 13,30 da hastaneden çıkıp evimize geldik o gü koltuk tepelerindde gezmeye devam etti. korkmayın fakat tedavisinde geç kalmayın iğne tedavisi hormonal sadece yumurtayı büyütmeye yarıyor inmesine değil ve yan etkisi çok ve geç kalındığında kısırlık ve kansere kadar gidebiliyor lütfen ihmal etmeyinnn

merhaba eski bir konu ama umarım görürsünüz mesajımı, benim oğlumda olacak ameliyat aynı zamanda sünnette, bende çok korkuyorum özellikle anesteziden:(

dikişler ne zaman iyileşiyor, bez bağlama nasıl oluyor bu dönemde, bebeğim çok hareketli hareketi kısıtlanıyor mu iyileşme sürecinde?

merhaba eski bir konu ama umarım görürsünüz mesajımı, benim oğlumda olacak ameliyat aynı zamanda sünnette, bende çok korkuyorum özellikle anesteziden:KK43:

dikişler ne zaman iyileşiyor, bez bağlama nasıl oluyor bu dönemde, bebeğim çok hareketli hareketi kısıtlanıyor mu iyileşme sürecinde?
Merhabalar ameliyat olduk 1 gece yattık ilk anesteziden çıkması kötü olmuştu ameliyatlı olduğu için kucağa almakta korkmuştuk çok ağlamıştı ama 2 saat sonra düzelmişti ağrı kesicilerin de etkisiyle hemen atlattı
Sonra bildiğin çocuk oldu :) yaramazlık sınırsız hareket ben korkuyordum bişi olcak diye
2. Gün hoplama zıplama modundaydı...

Bezde daha çabuk iyileşti dikiş yeri ip gibi 3 cm kadardı dikiş kendi kaynadı ucunda kı ip kendi düştü dikiş aldırma olmadı şuan izi bile belli değil...
beni korkutan sünnetti ona da 3 tane sünnet külodu aldık sonra ped köpük bardağı kesip onunla bezledim, bardakla pipiyi korudum ilk çişini yaparken çok ağlamıştı yanmıştı sonra o acı da geçti ...
Çocuk olduğu için anesteziyi az veriyorlar 30 dk bitmişti ameliyatımız .. Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun ..

İlk çiş ve ameliyat sonrası 2 saat sonrası çok kolaydı ...

Aklınıza takılan sorular olursa cvplarım
Cevabınız icin tesekkur ederim, sorularım vardı mesaj yazmıştim ama göndermemiş:( dün ameliyat oldu, çok zordu beklmek sonrası malum ağlaması iki saat surdü ememek hırçınlaştırdı, şükür evdeyiz ama bir sorum var, dr testisdeki bandaja kaka gelmiycek dedi, kopük bardağı kesip koydum testiside korudu ama çiş yapınca bandaj ıslandı ve düştü, tekrara bandaj mı yaptıralım sizinki nasıldı, birde pipi şis duruyor normal mi?

Cevabınız icin tesekkur ederim, sorularım vardı mesaj yazmıştim ama göndermemiş:KK43: dün ameliyat oldu, çok zordu beklmek sonrası malum ağlaması iki saat surdü ememek hırçınlaştırdı, şükür evdeyiz ama bir sorum var, dr testisdeki bandaja kaka gelmiycek dedi, kopük bardağı kesip koydum testiside korudu ama çiş yapınca bandaj ıslandı ve düştü, tekrara bandaj mı yaptıralım sizinki nasıldı, birde pipi şis duruyor normal mi?
Ayy canım benim 2. Oğlumda da gecen hafta fark ettik testisi kaçmış çok üzüldüm hemen ürologa gittik 1 yaş beklenecek ... Bizde bandaj yoktu ip vardı dikiş ipi oda kaynadı kendi bilemiyorum doktora sorun riske girmeyin her teknik farklı olabilir. Ama bandaj yoktu eminim sünnet külodu ve köpük bardak kullandık pipi kızarık olur bizim bile bi yerimiz Kanada kesilse 1 hafta acır şişer kızarır kontrole gidin muhskskksk çok geçmiş oldun...

Ayy canım benim 2. Oğlumda da gecen hafta fark ettik testisi kaçmış çok üzüldüm hemen ürologa gittik 1 yaş beklenecek ... Bizde bandaj yoktu ip vardı dikiş ipi oda kaynadı kendi bilemiyorum doktora sorun riske girmeyin her teknik farklı olabilir. Ama bandaj yoktu eminim sünnet külodu ve köpük bardak kullandık pipi kızarık olur bizim bile bi yerimiz Kanada kesilse 1 hafta acır şişer kızarır kontrole gidin muhskskksk çok geçmiş oldun...
Teşekkur ederim dr a sorduk baticonla silin dedi, normalde kontrole var daha ama bugün götürmeyi düşünüyoruz içimiz rahat etsin
Sizede gecmis olsun inşallah iner gerek kalmaz ameliyata, kaç aylık şimdi, biz cocuk cerrahına yaptırdık

Teşekkur ederim dr a sorduk baticonla silin dedi, normalde kontrole var daha ama bugün götürmeyi düşünüyoruz içimiz rahat etsin
Sizede gecmis olsun inşallah iner gerek kalmaz ameliyata, kaç aylık şimdi, biz cocuk cerrahına yaptırdık
9 aylık Can'ım şuan 12 aylık olunca kontrol olucaz tekrar sonrası ameliyat... İneceğini sanmıyorum inerse bi mucize olur:( ilk oğlumu ürolog yapmıştı sünnette olmuştu sorunsuz gecen gün dikiş yetine baktım iz dahi yok şuan 6 yaşında ...tekrar geçmiş olsun:)

Back
X