1 yaşında bebeğim var ve hamileyim:(

hayırlı uğurlu olsun ilk önce canım, ben ikiz annesiyim üstelik tek başıma bakıyorum bebeklerime iki bebeği nasıl büyütecegim gibi bir telaşa kapılma inanki Allah öyle bir kolaylık veriyor ki nasıl günler geçiyorda nasıl üstesinden geliyosun bilemiyorsun, şuan hazırlıksız yakalanmış olabilirsin ikinci bebeğe şuda varki ilk bebeğini kucagına alıp yıllarca ikinci bebeğim olsun diyen o kadar çok kişi tanıyorum ki Allahım size vermiş mutlu olmalısın.. tabiiki aldırmayı düşünmüyosan ve eşinde ikinci bebeğe sıcak bakıyosa neden üzülesin ki.....

hayirli olsun,insallah zamanla bu fikre alisir ve gebeliginin de ikinci annelliginin de tadini cikarabilirsin.ben de su anda surpriz bir hamilelik yasiyorum,kizim 18 aylikken hamile oldugumu ogrendim,basta cok sasirsak da aldirmak aklimin ucundan dahi gecmedi,hosh gerci sen de hic oyle bir seyden bahsetmemissin.Dogur canim Allah izin verdiyse ve tadini cikar,basta zorlansak da bence daha sonrasi cok guzel olacak,sicagi sicagina ikisini de buyutmus oluruz insallah.

hiçbişey yapmicaksın.Allah sana yine anneliği layık görmüş diye şükrediceksin.bebeğin 1 yaşındaymış.ikiz olsaydı zorlanbilirdin belki ama inan hiçte zor değil.bende bebeklerime tek başıma bakıyorum hiçte zorlanmıyorum.hayatın düzene oturuyor , allah kolaylık sağlıyor.

inan bana doğduktan sonra iyi ki de doğmuş diceksin.uhde arkadaşımıza da katılıyorum ikinci bebek için yıllarca bekleyenler var.

kızlar 1 yaşında bebeğim var ve hamileyim. doktora gittim ve 5 haftalık hamile olduğumu söyledi ne yapacağımı bilemiyorum :(

dayanamadım yazayım dedim :)
Canım Allah tamamına erdirsin inşl . Ya sizler kocalarının ceket atsa hamile kalan bayanlardansınız sanırım .
Bu tamamen senin kararın ama sana şunu da söylim ki ben 12 yıldır çocuk diye yanıyorum nice tedavilerden geçtim . Bunun özlemi çok zor . Rabbim size verdiklerinden kalanı bizede verir inşl bir gün . :) Allah yardımcın olsun canım .

kızlar 1 yaşında bebeğim var ve hamileyim. doktora gittim ve 5 haftalık hamile olduğumu söyledi ne yapacağımı bilemiyorum :(

İnsanlar çocuk sahibi olmak için nice acılar çekip tedaviler görürken Allah sana ikinc bebeği nasip ettiği için şükredip bundan sonra daha iyi korunacaksın :)
Hayırlı uğurlu olsun. Aslında büyükler hep diyor ya beraber büyürler bir yere kadar haklılar ama çalışan bayan olarak öyle bir cesaretim yok. sen de iyi tarafından bak beraber büyürler:)

konu ikiz gebelik başlığında olunca yazmak istedim

öncelikle allah hayırlı uğurlu etsin ve sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kavuşun bebeğinize.bakımını da bu bölümde olduğu için söylüorum,bence hiç düşünmeyin bile.biz aynı anda diş çıkaran ,emmek isteyen,ek gıdaya geçen,aşı olan,ateşlenen,emekleyen,yürüyen,tuvalet eğitimi görmesi gereken....vs bebeklerle tek başımıza başa çıktıktan sonra siz hayli hayli çıkarsınız :)

bence şimdiden kendini hazırlamaya başla.
hem psikolojik hem maddi.
aslında çok güzel bir duygu ama tabii ki senin şartlarını bilemiyoruz.
hayırlı olsun:)

merhaba.. görünce dayanamadım yazmak istedim:)) ben 18 yaşındayım,ablam 19.5 yaşında. aramızda 18 ay falan var.bir de abim var 25 yasında dusunun :))
annemler beni planlamamış ama görünce de dayanamamış tabiki. ve aynı dediğiniz gibi beraber büyüdük,her şeyimizi paylaşıyoruz,annem de hep iyiki doğurmuşum diyor :1: ablam benim en yakın arkadaşım..ben de ilerde çocuklarımın böyle olmasını istiyorum,ya ikiz ya 1-2 yaş fark. bence hiç endişelenmeyin,bunun tadını çıkarın ve bebeklerinizin bu güzel duyguyu tatmasını engellemeyin.allah sağlık versin :))

merhaba.. görünce dayanamadım yazmak istedim:)) ben 18 yaşındayım,ablam 19.5 yaşında. aramızda 18 ay falan var.bir de abim var 25 yasında dusunun :))
annemler beni planlamamış ama görünce de dayanamamış tabiki. ve aynı dediğiniz gibi beraber büyüdük,her şeyimizi paylaşıyoruz,annem de hep iyiki doğurmuşum diyor :1: ablam benim en yakın arkadaşım..ben de ilerde çocuklarımın böyle olmasını istiyorum,ya ikiz ya 1-2 yaş fark. bence hiç endişelenmeyin,bunun tadını çıkarın ve bebeklerinizin bu güzel duyguyu tatmasını engellemeyin.allah sağlık versin :))

Back
X