1 yasinda çocugum var iyi bibyerde is bbuldum çalismali miyim? Lutfen cvp verin

pelin7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
3.551
25
118
Antalya
kizlar 30 yasindayim hayatimda ilk kezz çalisicam egitilmek uzere bi otelde ise basliycam.çoocuguma anane bakacakk ayrica da iki yigenime de bakiyyor.ne yapayim cocugum çok mu kuçuk ayrica ananeden baska bakacakta yok

Allah bağışlasın canım. 1 yaşında küçük değil bence. Hem güvendiğin biri bakacaksa ve sende çalışmak istiyorsan neden olmasın :)

sen yokken bakacak kişi güvenilir biri ise elbetteki çalışmalasın.

anane bakacak guvenilir tabii :) yalniz ben çok sik hasta.oluyorum idare ederler mi bide is bilmedigim için ezilirsin diyorlar bu yastan sonra kaldiramaz miyiim aslan burcuyum ezilmek zoruma gidebilir.ustalar bagirirmis bazen

Bebegin cok kucuk degil kaldi ki annen bakacakmis.iyi bir firsat olduguna inaniyorsan calismalisin.sana abes gelebilir ama ben ptesi dogum yapacaktim cuma aksam 6 ya kadar calistim.dogumdan da iki hafta sonra dondum.

Calismayi gercekten istiyorsan cocugunu biraktiginda aklin onda kalmiycaksada neden calismiyasinki..ustelik iyide bi yer diyorsun..dene bence olmazsa evinin suyumu cikti doner cocuguna bakarsin..ama denemelisin istiyorsan tabikiii

benim moğlum daha yaşına girmemişti 8 aylıktı.çalışmak istiyorsan şartlarda iyi ise bence başla hem güvenilir elde annende olacak çocuğun ne güzel..

anane bakacak guvenilir tabii :) yalniz ben çok sik hasta.oluyorum idare ederler mi bide is bilmedigim için ezilirsin diyorlar bu yastan sonra kaldiramaz miyiim aslan burcuyum ezilmek zoruma gidebilir.ustalar bagirirmis bazen

Ooo sen simdiden boyle dusunursen hic baslama.bir de ilk isin,egitilmek uzere diyorsun.maalesef bunlarin hepsi olacak.fazlasi da olabilir.sen ne bekliyorsun ki is hayatindan?

benipek çocugun çokk kuçuk sana ihtiyaci var dedi kkdan biri moralimi bozduu baya

mesele is hayatinin zorlugu deyil canim. Evde oturdugun zaman da hayat cok kolay deyil. Mesele senin alisik oldugun bir hayat sitilinden cikip baska bir hayat sitiline adapte olabilmen. Ama bence cok ileriyi dusunmeden ise baslamani tavsiye ederim. Sorunlar olmadan kafani yorma, sabrini tuketme derim. Belki o kadar kolay adapte olucaksin ki sen bile sasiricaksin.

[
benipek çocugun çokk kuçuk sana ihtiyaci var dedi kkdan biri moralimi bozduu baya

güzelim sen kendi kararını vermemişsin ki daha :) herkez birşeyler söyler :) ama önce bir kararını ver ondan sonra tartışalım konuyu ;)

ustaoglu ise yakin ev tutucaz baslarsam devam etmek zorunda kalirim kiramiz yuksek olacak çunkku

cocuklarin her zaman anneye ihtiyaci var. Ben bu yasimda hala annemin sefkatine beni madden olmasa bile manen desteklemesine ihtiyac duyuyorum. Bu seni yildirmasin. Ben de dogum yapincaya kadar calistim. Dogum yaptim sonra hemen ise basladim. Cocuklar senin aksam eve gelicegini onunla ilgilenebilecegini bilirlerse onlarda bu duzene alisiyorlar. Hele de onlara guzel bakan biri varsa bu konuda cok ta sorun olmuyor.

Cocuklarin her zaman annelerine ihtiyaci vardir.33 yasindayim hala anneme ihtiyacim var.sen her fikir verene takilirsan kendi dogrunu olusturamazsin.herkesten fikir al,kendi durumunla yogur ve karar ver..emin ol daha once calisiyor olsaydin bu sekilde dusunmezdin.ben de bakmak isterdim cocuguma 3 yasina kadar ama tum dogrular ayni anda olmuyor ne yazik ki...

ustaoglu ise yakin ev tutucaz baslarsam devam etmek zorunda kalirim kiramiz yuksek olacak çunkku

Bak bir hata daha.ilk isin,deneme sureci diye bir.sey var.hemen duzenini degistirmen dogru degil.valla calistigim yerde 10.yilim kendimi garantide gorup de uzun vadeli buyuk borc altina girmiyorum.hatta nolur nolmaz diye gelir guvencesi sigortasi yaptiriyorum.hatta gecen aradilar bankadan primleri arttiralim alacacaginiz para artar diye.ben de dedim:yillardir oduyorum hala buradayim.sizden alacagim para kendini amorti etti neredeyse kalsin dedim;)yani sendeki bu rahatlik.ne anlamadim.

cnm ise baslamadan evi tasimam gerek hatta.uç saatlik yol her Gun 20 gidis 20 gelis verememki

Çocuğunuzun yaşı gayet iyi, üstelik anneniz bakacakmış, daha ne olsun?

2 aylık bebekleri bakıcılara bırakmak zorunda olanlar var, bence bunu düşünüp rahatlatın kendinizi:34:

Annen, sizin cocukla birlikte 2 cocuga daha bakiyor. Bunu iyi degerlendir. Senin cocuk kucukse diger ikisinden, ezilebilir. Eger cok zor durumda degilsen bebegini zor duruma dusurme.
Cocugunun kazandigin paradan cok anne sevkatine ihtiyaci var.
İs hayati her zaman toz pembe olmuyor, azar da isitebilirsin, ayagini kaydirmak isteyenler de olacak, seni kiskananlar da olacak. Eger bunlari cekemeyeceksen, hic duzenini bozma.
Ben sana calismanin artilarini yazayim:
1. Paran olur.
eksileri ise:
1. Bebegin sensiz kalir, ruhunda asla kapanmayacak yaralar olusur.
2. İsten eve gelip yorgun argin ev isi yapmak, yemek hazirlamak, cocuk bakmak ne zordur yasa da gor istersen o kadarini soyluyorum.
3. İs disinda sosyal hayatin cok cok azalir, oyle gezmeleri, pastayi boregi unut.
4. Ev, is, cocuk arasinda yorulursun ve hizlica yaslanirsin cokersin adeta
5. Calisan anne sendromuna girip cocuguna karsi kendini hep suclu hissedersin.

yayaya cnm çok sagol.çalismak ve çalismamak arasinda kalmistim

Kendinizi cocugunuzun yerine koyun lutfen ya. Sizin anneniz hergun sizi birakip gitse ne hissederdiniz

Back
X