• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 1 yaşındaki kızım öksürüyor ne yapabilirim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gulsah05

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
114
1
116
İstanbul
slm kızlar 1 yaşındaki kızım bırkac gundur öksürüyor. doktora götürdük geçmişti ama gene başladı. bitki çayları falan nasıl gelir acaba. yardımcı olursanız sevinirim

slm kızlar 1 yaşındaki kızım bırkac gundur öksürüyor. doktora götürdük geçmişti ama gene başladı. bitki çayları falan nasıl gelir acaba. yardımcı olursanız sevinirim

geçmiş olsun:94:
benim tavsiyem kara turpu ikiye böl ve bir yarısının içini oy ve içine 2-3 kaşık bal koy.diğer yarısınıda üzerine kapatıp streçfim yada alüminyum folyo ile sar kapaklı bir kapta 1 gün beklet o çıkan suyu bebeğine günde 2-3 tatlı kaşığı içir.öksürüğe birebir.:79:

slm cnm arkadaşımızn dediği turpu duydum ama ağır gelebilir daha sonra dene bnm kızımda 1 sene öksürdü hiç bişeyi yokkençok kötü oluyo allah yardımcısı olsun kuzunn bnde kaynnamda görmüştüm karalahana ya süürüp ocakta ısıtıp göğsüne koyuyodu üstünede havlu gibi birşey koy göğsünü yumuşatır en azından kuzunun çok geçmiş olsun canımmm

slm cnm arkadaşımızn dediği turpu duydum ama ağır gelebilir daha sonra dene bnm kızımda 1 sene öksürdü hiç bişeyi yokkençok kötü oluyo allah yardımcısı olsun kuzunn bnde kaynnamda görmüştüm karalahana ya süürüp ocakta ısıtıp göğsüne koyuyodu üstünede havlu gibi birşey koy göğsünü yumuşatır en azından kuzunun çok geçmiş olsun canımmm

arkadaşın bebeği 1 yaşındaymış,neden ağır gelsinki.?zaten bu bebekler için yapılan birşey ilaç vermemek adına yani.:56:
senin dediğin yöntemlede sıcağın etkisiyle göğsünü yumuşatabilir haklısın.
hoş konu sahibi arkadaş yazdıklarımızı okudu mu bilmem ama aradan baya bi zaman geçmiş inşallah iyileşmiştir bebeği...

Back
X