Merhaba arkadaşlar, Benim 1 yasinda oğlum var ve 2-3 gündür ev yemekleri yemek istemiyor. Çok iştahlı bebek hiç olmadı ama sevdiği şeyleri yiyordu en ağzından şimdi hiç yemiyor.
1 hafta önce akşam yemek yedikten sonra inek sütü verdim 90 ml ve gece beslenmesini kestim sabah 6 da falan emiyor
Acaba çok mu oldu tiksindi mi?
Yeniden yemek yer mi ne yapmaliyim inanin hiç bilmiyorum
Çok endişeliyim ya düzelmezse
Merhaba arkadaşlar, Benim 1 yasinda oğlum var ve 2-3 gündür ev yemekleri yemek istemiyor. Çok iştahlı bebek hiç olmadı ama sevdiği şeyleri yiyordu en ağzından şimdi hiç yemiyor.
1 hafta önce akşam yemek yedikten sonra inek sütü verdim 90 ml ve gece beslenmesini kestim sabah 6 da falan emiyor
Çocuklarin zaman zaman böyle dönemleri oluyo en önemlisi bence zorlamamak
Çünkü zorladıkça tersini yapıyolar
benim kızım da 13 aylık bazen ısrarla yemek istemiyor ne versem tükürüyo en sevdiği şeyleri bile
Sonra kendi acıkıyor mama mama diye peşimde dolaşiyor
Zorlamayın geçecektir zorlarsanız tiksinir
Benimki de aynı genelde yemiyor emmek için aç dolanıyor muhtemelen. Bazen hiçbir şey yemiyor bazen çok yiyor kafasına göre takılıyor. Bence de akışına bırakın her ne kadar zor olsa da. Ben de bırakamıyorum gerci genelde lafta kolay ama