1 yasindaki yegenimim hastaligi:( cok uzgunum cook

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.570
11.485
498
Konuyu bilen duyan başından gecen veya bironden goren varda diye yaziyorum.Allah rizasi icin cevap verin.
Yegenimim beyninde sivi toplamasi vardi.doktorlar gozetim altinda belli tarihlerde takibini yapiyordu.hic bir aksi giden durum yoktu.
Bugun tekrar tesler yapildi.doktorun soyledigi ise, malesef ayak bileklerine vurmuş..yegenim 1.5 yasinda nerdeyse.ayakta durma suresi bi kac saniye.cani yaniyormus meger....

Doktor yuruyedebilir yuruyemeyedebilir demis..yarindan itibaren fizik tedaviye baslanacak.bitik durumdayiz...

Krsin birsey soylemiyorlar.2 doktora gittik ayni seyler soylendi...konuyu okuyanlar Yegenim miracim icin dua etsin..ben hic iyi degilim.bogazim dugum dugum...daha haberin şokundayiz...

Edt; son gelismeler 14.sayfada

Son düzenleme:
Yegenimde soldaki:( ablasiyla.

Eklentiler

• IMG-20160823-WA0003.webp
    IMG-20160823-WA0003.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 972
Konuyu bilen duyan başından gecen veya bironden goren varda diye yaziyorum.Allah rizasi icin cevap verin.
Yegenimim beyninde sivi toplamasi vardi.doktorlar gozetim altinda belli tarihlerde takibini yapiyordu.hic bir aksi giden durum yoktu.
Bugun tekrar tesler yapildi.doktorun soyledigi ise, malesef ayak bileklerine vurmuş..yegenim 1.5 yasinda nerdeyse.ayakta durma suresi bi kac saniye.cani yaniyormus meger....

Doktor yuruyedebilir yuruyemeyedebilir demis..yarindan itibaren fizik tedaviye baslanacak.bitik durumdayiz...

Krsin birsey soylemiyorlar.2 doktora gittik ayni seyler soylendi...konuyu okuyanlar Yegenim miracim icin dua etsin..ben hic iyi degilim.bogazim dugum dugum...daha haberin şokundayiz...
Allah im şifa versin

Allah sifa versin canım :(

Maşallah ona dünyalar tatlısı miraç rabbim senin yüzüne baksın yavrum kıyamam sana kurban olduģum mevlam inşallah tez zamanda şifa versin üzülme canım şifa Allahtan derdi verdiyse muhakkak dermaninida verir

Kuzenimin oğlunda bu sorunu yaşadık. Şu an çok sağlıklı bir çocuk.Umarım sizin yeğeniniz de en az bu kadar sağlıklı olur.

Kurban olurum nasil tatli bir cocuk.. Allahim acil sifalar versin sagligina kavustursun.. insallah iyi bir sekilde atlatacak. Allah yar ve yardimciniz olsun guc kuvvet versin..

Back
X