1 yastıkta 40 yıl geçirebilirmisiniz?

esila_esila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
267
1
26
Elazığ
Hanımlar evliliğinizde veya ilişkinizde sabırlımısınız, başardığınız en zor şey nedir? sonuna kadar götürme sabrı, gücü ve kararlılığına sahip misiniz? Nelerden nefret edersiniz? olmazsa olmazınız nedir? Vazgeçmem deyip nelerden ödün verdiniz? Karşı taraf sizin için ödün verdimi?İlişkide kim daha zor ve baskın? Sabrınızın sınırı neresidir?1 yastıkta 40 yıl geçirebilirmisiniz?

evet cok sabirliyim.. en azindan sevglmden daha sabirli :ssz:
hic bir hataya tahammul edemezken onu yalanlarina bile tahammul etmem basardigim en zor seydi sanirim . sukur ki su an oyle bi sorun yok :nazar:
bir cok prensibimden vazgectim. ama ona o kadar cok asigim ki onunla 1 yastikta sonsuza kadar yasayabilirimmm. allah nazarlardan saklasin :16:

İlişkimde çok zor zamanlar geçirdik yıprandık üzüldük ayrı kaldık ben her defasında bitti yeniden olmuycak derken hep beraber olduk kopmadık birbirimizden bende çok ödün verdim kendimden oda çok affetti beni...
Şimdi iyiki var o diyorum iyiki yanımda hala ve hep olacağınada inanıyorum yeterki gözleri ilk günkü gibi aşkla baksın bana :16:

bızdekı denge maşallah oyle bişeykı RABBİM kurdu guzel dengeyı dıyorum:nazar:

benı sınır etmedığı surece gıderız bırkaç kırk yıl:1:

Son düzenleme:
Genç kızken birçok kriterim vardı çok sabırsızdım, hiperaktifim imkanım olsun saati daha hızlı döndürürüm, yavaşlığa rahatlığa asla tahammülüm yoktu.Bir iş hemen yapılıp bitmeli. Allahım eşimde tam aksi oldukça yavaştır rahattır, onu biraz hızlandırdım, bende biraz yavaşladım ama yok olmuyor:)))O kontağı açıp hareket edene kadar ben 1 km yol giderim yaya:))
Olmassa olmazım ihanet, ihanet hariç genç kızken asla dediğim herşeye şimdi evet diyorum.Çok sabırlı, hoşgörülü biri oldum, evrim geçirdim resmen:)) 1 yastıkta 40 yıl değil 80 yıl bile geçirebilirim çünkü ne bir kriter kaldı bende ne tepki verecek güç.Sadece sabır sabır sabır:))))))

Genç kızken birçok kriterim vardı çok sabırsızdım, hiperaktifim imkanım olsun saati daha hızlı döndürürüm, yavaşlığa rahatlığa asla tahammülüm yoktu.Bir iş hemen yapılıp bitmeli. Allahım eşimde tam aksi oldukça yavaştır rahattır, onu biraz hızlandırdım, bende biraz yavaşladım ama yok olmuyor:)))O kontağı açıp hareket edene kadar ben 1 km yol giderim yaya:))
Olmassa olmazım ihanet, ihanet hariç genç kızken asla dediğim herşeye şimdi evet diyorum.Çok sabırlı, hoşgörülü biri oldum, evrim geçirdim resmen:)) 1 yastıkta 40 yıl değil 80 yıl bile geçirebilirim çünkü ne bir kriter kaldı bende ne tepki verecek güç.Sadece sabır sabır sabır:))))))

alemsin hatun:1: ALLAH sabrı daim etsın..

Back
X