1 yıl boyunca denedikten sonra bebek olmamışsa?

symmm

Yine yeniden… Umutla♥️
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
1.824
1.060
333
1 yıl boyunca denedikten sonra bebek olmamışsa neler yapılıyor ? ben tam 1 yıl 3 aydır deniyormuşum olmadı bu ay son şansın demişti doktorum. artık tedaviye başlayacağız. nedir bu tedavi? ne olacak şimdi?

eşimde bende 3 ay önce kan testi ve bi takım testler yaptırdık herşey normal. hatta sonuç çok iyi. ama 2. bebeğimizi bi türlü bulamadık (ilk bebeğime ilk ayda hamile kalmıştım bunda aylardır uğraşıyoruz olmadı) delirmek üzereyim ne olur yardım edin şimdi ne olacak?

Kist ve hormonlarda bir problem yoksa eşinizin spermiyoğramını isterler. Eğer o da normalse yumurta takibi yapar sana. Yumurtanın oluşması ve çatlaması için ilaç verir.

Kist ve hormonlarda bir problem yoksa eşinizin spermiyoğramını isterler. Eğer o da normalse yumurta takibi yapar sana. Yumurtanın oluşması ve çatlaması için ilaç verir.
o zaman yumurta takibinde sıra. 3 ay kadar önce yapıldı diğerleri ve herşey yolunda görülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…