• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yıl boyunca denedikten sonra bebek olmamışsa?

symmm

Yine yeniden… Umutla♥️
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
1.824
1.060
333
1 yıl boyunca denedikten sonra bebek olmamışsa neler yapılıyor ? ben tam 1 yıl 3 aydır deniyormuşum olmadı :( bu ay son şansın demişti doktorum. artık tedaviye başlayacağız. nedir bu tedavi? ne olacak şimdi?

eşimde bende 3 ay önce kan testi ve bi takım testler yaptırdık herşey normal. hatta sonuç çok iyi. ama 2. bebeğimizi bi türlü bulamadık :( (ilk bebeğime ilk ayda hamile kalmıştım bunda aylardır uğraşıyoruz olmadı) :( delirmek üzereyim ne olur yardım edin şimdi ne olacak?

1 yıl boyunca denedikten sonra bebek olmamışsa neler yapılıyor ? ben tam 1 yıl 3 aydır deniyormuşum olmadı :KK43: bu ay son şansın demişti doktorum. artık tedaviye başlayacağız. nedir bu tedavi? ne olacak şimdi?

eşimde bende 3 ay önce kan testi ve bi takım testler yaptırdık herşey normal. hatta sonuç çok iyi. ama 2. bebeğimizi bi türlü bulamadık :KK43: (ilk bebeğime ilk ayda hamile kalmıştım bunda aylardır uğraşıyoruz olmadı) :KK43: delirmek üzereyim ne olur yardım edin şimdi ne olacak?
Kist ve hormonlarda bir problem yoksa eşinizin spermiyoğramını isterler. Eğer o da normalse yumurta takibi yapar sana. Yumurtanın oluşması ve çatlaması için ilaç verir.

Kist ve hormonlarda bir problem yoksa eşinizin spermiyoğramını isterler. Eğer o da normalse yumurta takibi yapar sana. Yumurtanın oluşması ve çatlaması için ilaç verir.
o zaman yumurta takibinde sıra. 3 ay kadar önce yapıldı diğerleri ve herşey yolunda görülüyor

Back
X