1 yıl oldu hala çıkmazdayım

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
uyanırken onun kokusuyla uyanıyorum şimdiki nişanlısıyla fotolarına bakıyorum sürekli canım yanıyor aklımdan çıkmıyor ben terk ettim öyle olması gerekiyodu bana hiç değer vermedi bi kuru dalı bile çok görüyodu
yeminler ediyodu senden sonrası olmucak diye inanmıştım o kadar seneden sonra ayrıldığımızın 3 ayına nişan taktı ben yüzük dedimmi ben zengin zübbesimiyim küpelimiyim der çıkardı işin içinden anlamak istemezdi
şimdi gözyaşım dinmiyor rüyamda o var uyanıyorum kokusu var gidip yüzleşiyim diyorum
bide gitmiyim nasıl olsa artık başkasına ait diye diye ölüyorum canım çok yanıyor 5 dakkalık
kokusuna tenine hasretim unutamıyorum dahada özlüyorum yaptığı yanlışlara rağmen köpek gibi
özlüyorum geçer diyorlar geçmiyor napiyim yanına gidiyimmi

bu arada ben normal de böyle biri değilim hayattada olmadım neler yaşadım hiç böyle olmadım ben napiyim yüreğim dayanmıyor

Nişanlı adamın yanına mi gideceksiniz ne yapacaksınız kız beni öğrensin ayrılsın diyemi gideceksiniz biraz mantığa davet ediyorum sizi bakmayın resimlere hatırlamayın başka şeylerle oyalanin ne yaparsanız yapın ama size değer vermeyen adam için kendinize bunu yapmayin

Nişanlı adamın yanına mi gideceksiniz ne yapacaksınız kız beni öğrensin ayrılsın diyemi gideceksiniz biraz mantığa davet ediyorum sizi bakmayın resimlere hatırlamayın başka şeylerle oyalanin ne yaparsanız yapın ama size değer vermeyen adam için kendinize bunu yapmayin
ayrılması aklımda bile değil ki sadece biraz sarıliyim boynuna biraz ben bunu isteyerek yapmıyorum aklımdan çıkmıyor hep
gözümün önünde yüzü

lütfen yardım edin yemeden içmeden kesildim
Ay hicde yemeden içmeden kesilemem huuu yavrummm kendine gel sana bir yüzük takacak kadar bile değeri vermeyen sevmeyen insana sen neler çekiyorsun yaa ne yazık değmeyen birine bunlar çok fazla

Kaçan balık büyük olurmuş. O kadar seviyor olsan terketmezdin.Adam keşiş değil ya inzivaya çekilsin tabii ki hayatına devam edecek. Geçmişi bırak geleceğe bak.
ben bıraktım onu bana doğum günümde bile iyiki doğdun demedi bile işi gücü başka şeylerdeydi ben o yüzüğü hak etmiyecek tek birşey yapmadım cadede yürürken bile yan gözle bakmadım başkasına çok seviyorum ama onsuzlukda
ölüm gibi ama bana değer vermiyordu

Kadinlar ve egolari. Terkedip ustlerine dusulmesini bekliyorlar. Adam ters kose yapip nisanlaninca kafaya vuruluyor.

ben bıraktım onu bana doğum günümde bile iyiki doğdun demedi bile işi gücü başka şeylerdeydi ben o yüzüğü hak etmiyecek tek birşey yapmadım cadede yürürken bile yan gözle bakmadım başkasına çok seviyorum ama onsuzlukda
ölüm gibi ama bana değer vermiyordu
Kendin söylüyorsun kendin cevap veriyorsun ne diyelim

bayanlar alakası yok egoyla onla bunla size değer vermeyen doğum günün de bırak yanında olmayı iyiki doğdun bile demeyen biriydi hediye beklemedim sadece bi kuru dal bi çift söz ben yine mutlu olurdum

Yaninızda olmadığı için hırs yapmışsınız..

Çaresiz hissetmeniz,yemeden içmeden kesilmeniz sevginizden değil..

Sürekli başkasına ait olduğunu düşündüğünüzden..

Sizin olsaydı değeri bu derece olmazdı emin olun..

Hırs çok kötü bir hastalık..

Bence uzun bir tatil sana iyi gelebilir.
Sana değer veren biri ile çıkabilirsin. Çivi çiviyi söker mantığı ile. Değer görmek güzeldir bazen sevmesen de.
kuşum oğlum ona kimse bakmaz gidemiyorum o yüzden bana değer verenler de var ama ben herkezde o var

Arkadascami olcak sence sen gitsen sarilsan bana kalırsa bu işin sonu başka bişeye gider nasılsa bu beni seviyor der gönlünü eyler ama olan senle o kıza olur
haklısınız canım çok yanıyor napiyim ben nasıl unutiyim

Back
X