1 yıl oldu hala çıkmazdayım

Tanimiyorum diye yazan sensin sadece baber nasilsin diye konustugum insana foto gondermem. Isterse face girip bakar zaten. Goremiyorsa da atmam foto.
Birisine foto atmam icin muhabbetimin nadilsindan ote olmadi gerek. Facede herkes goruyor diye fotografimizi mi atalim isteyen herkese.
bu sizin fikirleriniz ve benim hayatım benim fotomu zaten görüyordu bi farkı olmuyor bana göre ayrıca size yalan borcum var dimi

bu sizin fikirleriniz ve benim hayatım benim fotomu zaten görüyordu bi farkı olmuyor bana göre ayrıca size yalan borcum var dimi
ayrıca tanımıyorum merak edemezmiyim nasıl bir insan çarşıda karşıma çıksa muhattap olmam ne yazmış olabilirim
sevdiğim adamın arkadaşına bu kadar kendide biliyodu onu sevdiğimi unuttururum dedi durdu daha da olmadı engelledim

Yorumu ben yaptigima gore tabi ki benim fikrim. Unutumadiginiz sevgilinizin yakin arkadasina izelden foto atmak foto istemek normal olan. Bak burda sorguladigim yaptigin davranis degil bu kadar oluo bittigin adamin yakin arkadadindan foto istemen foto atman. Kendinle celisiyorsun. Yoksa istedine atarsin fitograf sorgulama hakkina kimse sahip degil. Olay icerisinde degerlendirince itici duruyor bu hareket hepsi bu. Kotu bir sey soylemiyorum sana anlattiklarindan cikarimimi yaziyorum.

Ne demek nişanlı gidip nişanlı adama sarılmak ? Allaha büyük konuşmayım da , o adam benim nişanlım olsa ve sen ona sarılsan koklasan , sonunda çok kötü hesaplae çıkartırdım sana , ve sarılmana izin veren o adama .
Unutun , başkasının nasibine çomak sokmayın .

Back
X