• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yil sonra ekleyip tekrar engelleyen eski nisanli ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Kizlar dün instagramdan bi erkek arkadasimla fotograf paylastim .Eski nisanlimin abisinin baldizi beni takip ediyo canta dukkani var ordan . Sabah bi kalktim eski nisanlim eklemis . Ama hemen geri cekti halbuki engelliydim onda . Sonra yine engellemis . Hemen ardindan instagramdan butun fotograflarini ve arkadaslarini silmis daha sonra ismini sacma sapan bisey yapmis ve hesabini kapatti . Suanda yenj bi hesap aldi. Bu adam napmaya calismis aklima karisti calindimi acaba instagrami???

Bence bilmeden yapmis, sadece merak etmistir napiyorsun diye bir bakmistir. Bilmeden ekleyincede ne yapicagini bilemeyim sacma sapan seyler yapip kapatmistir hesabi

Meraktan bakmış hepsi bu. Cartedor un dedigi gibi yanlislikla da takip etmis. Sonra da delilleri ortadan kaldirmaya calismis kendince :)

Yeni kız arkadaşıyla kavga etmiştir, kız arkadaşı kıskanç bir insansa onu kızdırmak için sizi eklemiş olabilir, sonrasında barışmışlardır ve yaptığını temizlemeye çalışmıştır.

Neler yapti bi gorseniz ismi fln degistiri hesabu kapatti aninda sonra yeni bi hesap aldi cok guldüm bu haline zamaninda yalvarmistim bitmesin diye icten ice güldüm bu duruma

Back
X